Bakan Avcı, Mektupla Kitap İsteyen Öğrencileri Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bakan Avcı, Mektupla Kitap İsteyen Öğrencileri Ziyaret Etti

Bakan Avcı, Mektupla Kitap İsteyen Öğrencileri Ziyaret Etti

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, kendisine mektup gönderen Şanlıurfa Narlı İlkokulu öğrencilerini okulda ziyaret ederek 700 kitap hediye etti.

17.11.2016 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, kendisine mektup gönderen Şanlıurfa Narlı İlkokulu öğrencilerini okulda ziyaret ederek 700 kitap hediye etti. Avcı, İstiklal Marşı okuyan öğrencinin çözülen ayakkabı bağcıklarını eğilerek bağladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, bir dizi temaslarda bulunmak üzere sabah saatlerinde Şanlıurfa'ya geldi. GAP Havaalanı'nda Vali Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Avcı, 10 gün önce kendisine mektup yazarak kitap isteyen 3'üncü sınıf öğrencileri Fatma Zehra Dağkuşu ve Şevval Polat'ı, Narlı İlkokulu'nda ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Bakan Avcı'ya bir öğrenci yaşını sordu. Bakan Avcı, öğrencinin sorusuna "En zor yerden sordun" diye cevap vererek gülümsedi.

ÖĞRENCİNİN AYAKKABISINI BAĞLADI

Bakan Avcı, sınıfta İstiklal Marşı'nı okurken çözüldüğünü gördüğü Hüseyin Vural'ın ayakkabı bağcıklarını eğilerek bağladı ve kendisi için hazırlanan 'Ankara Misketi' oyununu izledi. Bakan Avcı, öğrencilere 700 kitap hediye etti.

Ardından Şanlıurfa Valiliği'ne geçen Bakan Avcı'ya, Vali Güngör Azim Tuna tarafından kente ilişkin bilgi verildi. Bakan Nabi Avcı, 3'üncü Bilim Olimpiyatları'nın önümüzdeki ay Şanlıurfa'da düzenleneceğini kaydederek, şöyle dedi:

"Bundan 10 gün kadar önce Karaköprü Narlı İlköğretim Okulu'nda 3/C sınıfında Şevval Polat ve Fatma Zehra Dağkuşu öğrencilerimiz bize mektup göndererek kitap istemişlerdi. Buraya gelerek hem öğrencilerimizi ziyaret ettik, hem de mektup yazan öğrencilerimizle tanıştık. Yine bakanlığımızla ilgili olarak Şanlıurfa'daki kültür sanat faaliyetleri yerinde görmek üzere bu ziyareti gerçekleştirdik. Şanlıurfa kültür ve sanat alanında bölgenin parlayan yıldızı olacak bir kenttir. Farklı kültürlerin birada yaşadığı en zengin kültürleri içerisinde yer alan Şanlıurfa'yı herkesin gelip görmesini istiyoruz."

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Bakan Avcı'ya ziyaret anısına Balıklıgöl tablosu hediye etti.

- Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Avcı, Mektupla Kitap İsteyen Öğrencileri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement