Bakan Çağatay Kılıç'tan Yurt Ziyaretleri - Son Dakika
Politika

Bakan Çağatay Kılıç'tan Yurt Ziyaretleri

Bakan Çağatay Kılıç\'tan Yurt Ziyaretleri

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, aralarında Samsun’da yapımı yeni tamamlanan 2 bin kapasiteli yurdun da bulunduğu Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı öğrenci yurtlarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

28.10.2015 11:46

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, aralarında Samsun'da yapımı yeni tamamlanan 2 bin kapasiteli yurdun da bulunduğu Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı öğrenci yurtlarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç; Samsun Kız Yurdu, Samsun Karadeniz Erkek Yurdu'nu ve yapımı yeni yapılan 2000 kişilik öğrenci yurdunu ziyaret etti.

Bakan Çağatay Kılıç ilk olarak Samsun Kız Yurdu'nda barınan öğrencileri ziyarete gitti ve öğrencilerle sohbet etti. Buradaki ziyaretinin ardında Karadeniz Erkek Yurdu'na geçen Bakan Çağatay Kılıç burada yurt yemekhanesini inceleyerek detaylı bilgi aldı. Bakan Çağatay Kılıç, akşam yemeğini öğrencilerle beraber yemekhanede yedi. Bakan Çağatay Kılıç, aynı yurt içinde bulunan erkek kuaförünü de ziyaret etti.

Bakan Çağatay Kılıç, yapımı yeni tamamlanan 2 bin kişilik yurdu incelerken, yakın zamanda Samsun'da eğitim gören öğrencilerin yeni ikametgahı olacak yurt hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bakan Çağatay Kılıç yurdun eksikliklerinin biran önce tamamlanması için talimat verdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Çağatay Kılıç'tan Yurt Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement