Bakan Çelik'ten Savcı Kiraz İçin Başsağlığı Mesajı - Son Dakika
Politika

Bakan Çelik'ten Savcı Kiraz İçin Başsağlığı Mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Şehit savcımızın babasının açıklamalarındaki vakar ve asalet, milletimizin ortak duygusunu ve duruşunu yansıtıyor" dedi.

01.04.2015 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Şehit savcımızın babasının açıklamalarındaki vakar ve asalet, milletimizin ortak duygusunu ve duruşunu yansıtıyor" dedi.

Bakan Çelik, İstanbul Adalet Sarayı'nda Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit olduğu terör saldırısıyla ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Şehit Savcı Kiraz'ın son yolculuğuna uğurlandığını belirten Çelik, "Allah rahmet etsin. Şehit savcımızın babasının açıklamalarındaki vakar ve asalet milletimizin ortak duygusunu ve duruşunu yansıtıyor" dedi.

Bu zorlu sınavları aşmak için gereken duygu ve düşünce birlikteliğinin milletin her türlü provokasyon karşısındaki sağduyusunu gösterdiğine işaret eden Bakan Çelik, "Bu canice eylemleri gerçekleştirenlerin mensup olduğu yapı öteden beri ülkemizde mezhep ve etnik temelli çatışma arayışı içindedir. Ayrıca bu tip yapıların arkasındakiler, teşvik edenler ve destek verenler, ülkemizin etrafındaki çatışma alanlarını ülkemize taşıma gayreti içindedirler. Savcımıza dönük bu canice eylemin arkasındaki düşmanca amaçlara karşı da dikkatli olmamız gerekiyor. Bu zor sınavı da milletimizin sağduyusu ile aşacağız. Şehit savcımızın mekanı cennet olsun. Milletimizin başı sağolsun" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Çelik'ten Savcı Kiraz İçin Başsağlığı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement