Bakan Elvan, Adıyaman Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Bakan Elvan, Adıyaman Esnafını Ziyaret Etti

Bakan Elvan, Adıyaman Esnafını Ziyaret Etti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye’nin 3. büyük asma köprüsü olan Nissibi Köprüsü’nde yaptığı incelemeler sonrası, esnafla buluşarak, Adıyaman Belediyesi ile AK Parti İl Başkanlığı’nı da ziyaret etti.

07.01.2015 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye'nin 3. büyük asma köprüsü olan Nissibi Köprüsü'nde yaptığı incelemeler sonrası, esnafla buluşarak, Adıyaman Belediyesi ile AK Parti İl Başkanlığı'nı da ziyaret etti.

Adıyaman'a gelerek Nissibi Köprüsü'nde incelemelerde bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Adıyaman Valiliği'nde yaptığı açıklamaların ardından, çarşı merkezinde esnafları tek tek ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Bakan Elvan, daha sonra Adıyaman Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Elvan, belediye makamında Şeref Defteri'ni imzaladı. Ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduklarını belirten Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Bakan Elvan'a Adıyaman Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bakan Lütfi Elvan daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Bakan Elvan'a ziyarette AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkan Vekili Samet Haras ve AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy eşlik etti. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, İl Başkanlığı'nın yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakan Elvan partide yapmış olduğu konuşmada, "Önümüze her türlü engeli çıkardılar. Partimizi kapatmaya kalktılar, darbe girişimlerinde bulundular. 17 Aralık, 25 Aralık, her türlü engelle karşı karşıya geldik. Ama o sizin gücünüz ve desteğinizle biz bugün buralara kadar geldik. Ülkenin istikrarına el vurdurmadık. Sizin emanetinizi hiçbir zaman yere düşürmedik. Emanetinize hep sahip çıktık. Çünkü onların kafalarındaki o vesayet hiçbir zaman çıkmamıştır. Artık içlerine o vesayet anlayışı yerleşmiştir. Kafalarından atamıyorlar" dedi.

Bakan Elvan daha sonra Ankara'ya gitmek üzere Adıyaman Havalimanı'na hareket etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Elvan, Adıyaman Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement