Bakan Elvan: Bizde Salon Siyaseti Olmaz (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Elvan: Bizde Salon Siyaseti Olmaz (2)

"cumhurbaşkanı VE BAŞBAKANIMIZI KARALAMAYA ÇALIŞIYORLAR" Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, sosyal medyada ve değişik basın yayın organlarında hükümeti karalamaya yönelik haberlerin yer aldığını belirterek, şöyle dedi: "Bu ülkeye yıllarca gecesini gündüzünü vermiş cumhurbaşkanımıza yönelik iftira, karalama kampanyaları ve cumhurbaşkanımızı, başbakan, hükümetimizi itibarsızlaştırma çalışmaları yapılıyor.

07.12.2014 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"cumhurbaşkanı VE BAŞBAKANIMIZI KARALAMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, sosyal medyada ve değişik basın yayın organlarında hükümeti karalamaya yönelik haberlerin yer aldığını belirterek, şöyle dedi:

"Bu ülkeye yıllarca gecesini gündüzünü vermiş cumhurbaşkanımıza yönelik iftira, karalama kampanyaları ve cumhurbaşkanımızı, başbakan, hükümetimizi itibarsızlaştırma çalışmaları yapılıyor. Bunu basın yoluyla, sosyal medya yoluyla yapıyorlar."

Bakan Lütfi Elvan, Ak Parti Karapınar İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi'ne katılmak için Konya'nın Karapınar İlçesi'ne geldi. Burada partililerine seslenen Bakan Elvan sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında hükümeti karalamaya yönelik haberlerin yer aldığını anlatırken şöyle dedi:

"Öyle bir dönemden geçiyoruz ki, değerli kardeşlerim. Sosyal medyada, değişik basın yayın organlarında yalan yanlış haberler yazılıyor. Hükümetimizi karamalaya yönelik. bu ülkeye yıllarca gecesini gündüzünü vermiş cumhurbaşkanımıza yönelik iftiralar, karalama kampanyaları ve cumhurbaşkanımızı, başbakanımızı, hükümetimizi itibarsızlaştırma çalışmaları yapılıyor. Bunu basın yoluyla yapıyorlar, sosyal medya yoluyla yapıyorlar. Bunlara karşı vatandaşımızı uyanık olmaya davet edeceğiz. Gerçekler neyse onları anlatacağız. yalan haberlerle vatandaşımızın düşüncelerini değiştirmeye çalışıyorlar. Ama biz şundan eminiz. Biz millitemiz için herşeyimizi verdik. Vermeye devam edeceğiz. Millet demek Ak Parti demektir. Ak Parti demek millet demektir."

2015 GENEL SEÇİMLERİ

Önümüzdeki yıl genel seçimlerin olduğunu belirten Bakan Elvan, ev ev dolaşıp yaptıkları icraatları ve yapacaklarını vatandaşlara tek tek anlatmamız gerektiğini belirterek, "Bu ülkenin gelişmesini, kalkınmasını istemeyenler çok. Bu ülkede milli iradenin hakim olmasına karşı olanlar çok. bizlerle müdacadele ediyorlar. Hem içerde var hem dışarda. Bizim onlara karşı ciddi bir mücadale içinde olmamız gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Elvan: Bizde Salon Siyaseti Olmaz (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement