Bakan Eroğlu'ndan Işid'e Cevap - Son Dakika
Politika

Bakan Eroğlu'ndan Işid'e Cevap

Bakan Eroğlu\'ndan Işid\'e Cevap

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, IŞİD’in ‘Atatürk barajını siz açmazsanız, biz İstanbul’dan açarız’ açıklamalarına ilişkin, “IŞİD, özellikle bu tür konularda Türkiye’ye kuru sıkı tehditler yapmasın.

12.08.2014 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, IŞİD'in 'Atatürk barajını siz açmazsanız, biz İstanbul'dan açarız' açıklamalarına ilişkin, "IŞİD, özellikle bu tür konularda Türkiye'ye kuru sıkı tehditler yapmasın. Aklını başına alsın. Çünkü bizim ayranımız kabardığı zaman kimse Türkiye'yi tutamaz" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Macaristan Ankara Büyükeliçis, Janos Hovari'yi kabul etti.

Kabul sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Eroğlu, IŞİD'in Türkiye'ye yönelik 'Atatürk barajını siz açmazsanız, biz İstanbul'dan açarız' açıklamalarını değerlendirerek, "Türkiye böyle kuru sıkı tehditlere boyun eğmeyen bir ülkedir. Bizim kendi işletme programımız var. O işletme programına göre yapıyoruz. Onların keyfine göre değil. Kusura bakmasınlar. Onların ele geçirdikleri Musul barajında büyük sıkıntı var. Yıkılma tehlikesi var. Biz bu konuda Irak hükümetine bu konuda size destek verelim dedik. IŞİD, özellikle bu tür konularda Türkiye'ye kuru sıkı tehditler yapmasın. Aklını başına alsın. Çünkü bizim ayranımız kabardığı zaman kimse Türkiye'yi tutamaz. Bizim milletin ayranı kabardığı zaman kimse tutamaz. Belli bir şekilde sabrediyoruz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Eroğlu'ndan Işid'e Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement