Bakan Eroğlu, Turhal'da Kule Açılışını Yapacak - Son Dakika
Yerel

Bakan Eroğlu, Turhal'da Kule Açılışını Yapacak

Bakan Eroğlu, Turhal\'da Kule Açılışını Yapacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Tokat'ın Turhal ilçesinde kule açılışını yaparak, Turhal Barajı temelini atma törenine katılacak.

30.09.2013 15:48  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Tokat'ın Turhal ilçesinde kule açılışını yaparak, Turhal Barajı temelini atma törenine katılacak.

Bakan Eroğlu, Turhal İlçesi Yazıtepe beldesinde yapılacak Turhal Barajı, yine ayrı bölgelerde yapılacak olan 4 adet taşkın koruma tesislerinin temel atma töreni ve Turhal Kule'nin açılış törenine katılacak. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Cumhuriyet tarihinin ilçeye yapılan en büyük yatırımlarından birisi olan Turhal Barajı'nın nihayet temelini atacaklarını ifade ederek, "Yıllardır üzerinde titizlikle çalıştığımız ve AK Parti Tokat Milletvekillerimizin de çok büyük destek verdiği Turhal Barajı'nı ilçemize kazandırmanın onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu barajın yapımı tarım arazilerimizin sulanması ve elektrik üretiminin yanı sıra özellikle ilçemiz için çok önemli. Çünkü Turhal Barajı'nın yapım amaçlarından birisi de Turhal ilçe merkezimizin içme suyu ihtiyacının karşılanmasıdır. Onun için bu tesisin ilçemize yapımı aşamasından itibaren desteklerini esirgemeyen AK Parti Tokat Milletvekillerimiz Zeyid Aslan, Şükrü Ayalan ve Dilek Yüksel başta olmak üzere emeği geçen herkese Turhal halkı adına teşekkür ediyorum. Turhalımıza yapılan böylesine önemli ve büyük bir eserin temel atma töreninde Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu bizleri yalnız bırakmayacak" dedi.

Başkan Gözen, Turhal Barajının temel atma töreni ile birlikte belediye tarafından kat karşılığı yöntemiyle bütçeden bir kuruş harcanmadan yapılan Turhal'ın prestiji ve simgesi olacak olan Turhal Kule'nin de açılışını yapacaklarını sözlerine ekledi. Tokat'ın Turhal ilçesinde açılış ve temel atma törenleri 4 Ekim 2013 tarihinde yapılacak. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Eroğlu, Turhal'da Kule Açılışını Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement