Bakan Güllüce'den Türk Kızılayına Ziyaret - Son Dakika
Politika

Bakan Güllüce'den Türk Kızılayına Ziyaret

Bakan Güllüce\'den Türk Kızılayına Ziyaret

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, "Türk Kızılayı, gittikçe yok olmaya yüz tutan merhametin ihyasına uğraşan, çok yüce değerler taşıyan mübarek bir kurum." dedi.

26.08.2014 21:10  Güncelleme: 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, " Türk Kızılayı, 21. asırda gittikçe yok olmaya yüz tutan merhametin ihyasına uğraşan, çok yüce değerler taşıyan mübarek bir kurum" dedi.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ı, Türk Kızılayı Genel Merkezi'nde ziyaret eden Bakan Güllüce, 40 yıldır tanışıklığı, dostluğu olan Kızılay Genel Başkanı'na iade-i ziyarette bulunduğunu dile getirdi.

Güllüce, Türk Kızılayı'nın çok yüce değerler taşıyan, mübarek bir kurum olduğunu belirterek, "Bütün insanlığın hizmetine koşan ve 21. asırda gittikçe yok olmaya yüz tutan merhametin ihyasına uğraşan bir kurum. Dili, dini, bölgesi, milliyeti ne varsa ayırmadan, yüce değerler taşıyan insani değerler taşıyan bir hizmet kurumu" dedi. Kızılay'ın Türkiye Cumhuriyeti devletinin medar-ı iftiharı bir kurum olduğunu vurgulayan Güllüce, "Nerede bir mazlum varsa, nerede bir düşkün varsa, nerede bir ihtiyaç varsa, felakete uğramış varsa Kızılay orada bitiyor" diye konuştu.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Akar ise Bakan Güllüce'nin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akar, "Gerek politik hayatında, gerekse özel hayatında kendisini tanımaktan büyük gurur duyduğum, geçmişte de arkadaşı olmaktan büyük memnuniyet ve gurur duyduğum Sayın Bakanımızı misafir etmekten son derece memnunuz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Bakan Güllüce, Türk Kızılayı'nın şeref defterini imzaladı. Akar, daha sonra Güllüce'ye bir plaket ve Türk Kızılayı'nın almanağını hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Güllüce'den Türk Kızılayına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement