Bakan Kılıç: Yurt Dışında Türk Bayrağımızı Salonlarda Kapatanlar Sandıkta Cevabını Alacaklar - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç: Yurt Dışında Türk Bayrağımızı Salonlarda Kapatanlar Sandıkta Cevabını Alacaklar

Bakan Kılıç: Yurt Dışında Türk Bayrağımızı Salonlarda Kapatanlar Sandıkta Cevabını Alacaklar

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsun'da yaptığı konuşmada, "Gidip de örneğin yurt dışında yaptıkları toplantıda Türk bayrağımızı o salonlarda kapatanlar, göstermemeye çalışanlar da kusura bakmasınlar sandıkta cevabını alacaklar.

22.10.2015 16:14

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsun'da yaptığı konuşmada, "Gidip de örneğin yurt dışında yaptıkları toplantıda Türk bayrağımızı o salonlarda kapatanlar, göstermemeye çalışanlar da kusura bakmasınlar sandıkta cevabını alacaklar. Çünkü bu ülkenin birliğine beraberliğine ve kardeşliğine hiç kimsenin hiçbir şekilde laf uzatmasına, el uzatmasına biz müsaade etmeyiz, etmedik bu güne kadar, bundan sonra da etmeyeceğiz" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım İlçesi'ndeki muhtarlarla bir araya geldi. Burada muhtarlara hitaben konuşma yapan Bakan Kılıç, bakanlığının yaptığı çalışmaları ve yatırımları anlattı. Muhtarlardan herkesi 1 Kasım Genel Seçimi'nde sandığa gitmesi konusunda şevklendirmelerini isteyen Bakan Kılıç, "Ülkemizdeki demokratik katılım oranı baktığınız zaman birçok Avrupa ülkelerden, Amerika ve farklı yerlerdeki seçimlerden çok daha yüksek. Bunu gözardı etmememiz gerekiyor. Bu ülkemizin demokrasisinin ne kadar gelişmiş olduğunu vatandaşımızın parlamento seçimlerine ve ülkenin yönetimine ne kadar büyük önem verdiğinin göstergesidir. Dolayısıyla yüzde 85 katılım seviyesinde olan 7 Haziran seçimlerinde, inşallah 1 Kasım seçimleri onunda üzerine çıkacak diye ümit ediyorum. Baktığınızda gerçekten Avrupa'da çok daha düşük oranlarla genel seçimlere gidiliyor ve o düşük oranlarla sonuca gidiliyor. Ama hiç kimse meşruiyet tartışmasına girmiyor. Dolayısıyla bizim de şu anda yüzde 41'le 7 Haziran seçimlerinden sonra almış olduğumuz oy oranı Ak Parti'nin Türkiye'deki 1'inci siyasi ve sorumlu aktör olduğunu ve milletinin güvenini kazandığının göstergesidir. Ama gerçekten ülkemizin demokrasinin ve temsilinin geldiği noktada böyle bir suni tartışmaya hiç gerek yok" dedi.

Bakan Kılıç, bu ülkenin ve milletinin çıkarları için devletin, büyümesi için milletin gelişimi için çalışanların başlarının üzerinde yeri olduğunu belirterek, "Ama gidip de örneğin yurt dışında yaptıkları toplantıda Türk bayrağımızı o salonlarda kapatanlar, göstermemeye çalışanlar da kusura bakmasınlar sandıkta cevabını alacaklar. Çünkü bu ülkenin birliğine beraberliğine ve kardeşliğine hiç kimsenin hiçbir şekilde laf uzatmasına, el uzatmasına biz müsaade etmeyiz, etmedik bu güne kadar, bundan sonra da etmeyeceğiz" diye konuştu. Bakan Kılıç, konuşmasının ardından muhtarlarla fotoğraf çektirdi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç: Yurt Dışında Türk Bayrağımızı Salonlarda Kapatanlar Sandıkta Cevabını Alacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement