Bakan Müezzinoğlu İşçilerle Yemek Yedi - Son Dakika
Güncel

Bakan Müezzinoğlu İşçilerle Yemek Yedi

Bakan Müezzinoğlu İşçilerle Yemek Yedi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, öğle yemeğini Bursa’nın Orhangazi ilçesinde faaliyet gösteren Componenta Dökümcülük firmasındaki işçilerle birlikte yedi.

03.06.2015 14:47

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, öğle yemeğini Bursa'nın Orhangazi ilçesinde faaliyet gösteren Componenta Dökümcülük firmasındaki işçilerle birlikte yedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve beraberindekilerle birlikte Orhangazi'de faaliyet gösteren 2 bin 500 çalışanı bulunan Componenta Dökümcülük A.Ş.'yi ziyaret etti. Burada öğlen yemeğinde işçilerle birlikte yemek yiyen Müezzinoğlu, işletmelerin iki türlü alın teri döktüğünü belirterek, "Birisi işçilerin döktüğü alın teridir, ki bu kutsaldır. İkincisi ise bu işletmelerin sahipleri ve yöneticilerinin döktükleri beyin teridir" dedi.

Müezzinoğlu, işçilere sandığa gitme çağrısında bulunarak, "Ülkemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de istikrarın süreceği, yatırımların ve yabancı ya da yerli yatırımcıların önünün açılacağı başka bir döneme girecek" diye konuştu.

Müezzinoğlu ve beraberindekiler daha sonra fabrika yöneticileriyle bir araya geldi. Müezzinoğlu'na toplantı salonunda fabrika ile ilgili brifing verildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Müezzinoğlu İşçilerle Yemek Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement