Bakan Müezzinoğlu, Kadıoğlu'nu Tebrik Etti - Son Dakika
Güncel

Bakan Müezzinoğlu, Kadıoğlu'nu Tebrik Etti

Bakan Müezzinoğlu, Kadıoğlu\'nu Tebrik Etti

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na 2014 yerel seçim zaferi ardından tebrik ve ziyaretler devam ediyor.

03.04.2014 20:23  Güncelleme: 20:30

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na 2014 yerel seçim zaferi ardından tebrik ve ziyaretler devam ediyor.

Başkan Kadıoğlu, seçim zaferini ilan etmesinin ardından çok sayıda vatandaş, sivil toplum kuruluşları ve dernekleri makamında tebrik için kabul ediyor. Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, önceki gün Esenyurt 'ta yeniden belediye başkanlığı koltuğuna oturan Başkan Necmi Kadıoğlu'nu makamında ziyaret ederek tebrik etti. Seçim başarısından dolayı tebrik ziyaretine gelen Bakan Müezzinoğlu'na, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Bakan Müezzinoğlu, "Esenyurt 'ta büyük bir oy oranıyla farklı bir şekilde tekrar AK Parti Adayı olan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu kutluyorum. İlçeye 10 yıldan bu yana getirmiş olduğu büyük hizmetlerinin devam edeceğine inanıyorum. Yeni dönem için Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu ve ekibine başarılar diliyorum" dedi.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu, Kadıoğlu'na ziyareti ardından Tüyap, Kozmetik ve Medikal Estetik, Kişisel Sağlık Bakım Ürünleri, Anti-aging ve Obezite, Medikal Spa, Termal Ürün, Cihaz ve Donanımları Fuarı'na katıldı.

Bakan Müezzinoğlu'nun 3-6 Nisan Tüyap Sağlık Fuarı açılış programına, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'da eşlik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Müezzinoğlu, Kadıoğlu'nu Tebrik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement