Bakan Ramazanoğlu'ndan 'Göçmen Böreği' Teşekkürü - Son Dakika
Politika

Bakan Ramazanoğlu'ndan 'Göçmen Böreği' Teşekkürü

Bakan Ramazanoğlu\'ndan \'Göçmen Böreği\' Teşekkürü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli’nin Honaz ilçesinei ziyaretinde kendisi için göçmen böreği yapan kadınlara teşekkür etti.

06.12.2015 19:08

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli'nin Honaz ilçesinei ziyaretinde kendisi için göçmen böreği yapan kadınlara teşekkür etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli'nin Honaz ilçesini ziyaret etti. Honaz Halk Eğitim Merkezi'nde Honaz Kaymakamı Turgut Gülen ve Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu tarafından karşılanan Bakan Ramazanoğlu, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak Halk Eğitim Merkezi'ne geçti. Burada konuşan Bakan Ramazanoğlu, Honaz'da bulunan Selanik göçmenlerine teşekkür ederek, "Ben de hem anne hem de baba tarafından göçmenim. Honaz'da da çok sayıda göçmen vatandaşlarımız var. Ben onların büyüklerinin ne zor şartlarda bugünlere geldiğini bilenlerdenim. Onlara bir sözüm vardı. Seçimden sonra gelip göçmen böreklerinden yiyecektim ancak koşuşturma içinde maalesef gelemedim bir türlü. Belediye başkanımız sağolsun o börekten yaptırmış. İlk fırsatta yemeye çalışacağım. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim" dedi.

Konuşmasının ardından Honaz Belediyesi'ni ziyaret eden Ramazanoğlu, çıkışta kendisine göçmen böreği yapan kadınlarla fotoğraf çektirerek hepsine tek tek teşekkür etti. Bakan Ramazanoğlu için iki tepsi börek yapan kadınlar da Ramazanoğlu'na yeni görevinde başarı dilediler. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Ramazanoğlu'ndan 'Göçmen Böreği' Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement