Bakan Tüfenkci, direnişin simgesi cesur yürekleri kutladı - Son Dakika
Güncel

Bakan Tüfenkci, direnişin simgesi cesur yürekleri kutladı

Bakan Tüfenkci, direnişin simgesi cesur yürekleri kutladı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 15 Temmuz darbe girişiminde tanklara karşı direnişin simgesi haline gelen hemşehrilerini kutladı.

27.07.2016 08:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Tüfenkci, 15 Temmuz gecesi FETÖ'cü PDY örgütünün terörist darbe girişiminde Malatya'da darbecilerin bıraktığı tankı kullanan Mustafa Özbey, Atatürk Havalimanı'nda bir tankın önüne yatan Metin Doğan, darbe girişimine karşı kamyonla Taksim'e çıkan Şerife Boz, eşi Şenol Boz ve komşusu Gülseher Yüksel'i TBMM'de kabul etti.

Darbe gecesi gösterdikleri asil ve vakur direnişin 780 bin kilometrelik vatan sathında 79 milyonu coşturduğunu kaydeden Bakan Tüfenkci şöyle dedi :

"O gece ülkemizin geleceğini karartmayı hedefleyen hainlere karşı yeni bir istiklal mücadelesi verdiniz. O gece bu parlamentoda tüm siyasi partiler onurlu ve ortak bir duruş sergiledi. Şahsınızda, aziz milletimize, o gece sokaklara çıkıp vatanını savunan her bir vatandaşımıza ve onların kahraman ailelerine şükranlarımı sunuyorum.15 Temmuz gecesi Çanakkale ruhu şahlanmış, adeta milletimizin o ruhu tüm dünyada yankılanmıştır. O gece milletimiz, sadece Malatya ve Ankara'da değil, vatan toprağının her köşesinde âdeta destan yazdı. İhanet şebekesinin hain planları altüst etti"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakan Tüfenkci, direnişin simgesi cesur yürekleri kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement