Bakandan Galibiyet Yemeği - Son Dakika
Güncel

Bakandan Galibiyet Yemeği

Bakandan Galibiyet Yemeği

Ankaragücü galibiyeti sonrası Kocaeli Birlik Sporlu futbolcuları tebrik eden Bakan Işık: "her zaman yanınızdayız size güveniyoruz" dedi.

10.11.2014 11:36  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye futbol ikinci ligi kırmızı grupta takımların mücadeleleri tüm hızıyla sürüyor. Ligin iddialı takımı Kocaeli Birlik Spor Ankaragücü galibiyetle moral buldu. Play-Off iddiasını sürdürmek isteyen Ankaragücü ile karşılaşan takımı,maç sonrasında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ağırladı.

Teşekkür Etti

Kulübün yeni Başkanı Fahrettin Kandemir, Teknik Direktör Kemal Kılıç ile futbolcuların katıldığı yemek neşeli bir ortamda gerçekleşti. Galibiyet ile mutlu olan Bakan Işık, başta kulüp yönetimi olmak üzere bütün futbolculara ayrı ayrı teşekkür etti.

Işık "Yanınızdayız"

Başarıların arkasının geleceğinden emin olduğunu belirten Bakan Işık, kendisi ve bütün Kocaeli'nin her zaman yanlarında olduğunu belirtti. Bakan Işık, "Tebrik ediyorum inşallah başlangıç olur, böyle güzel bir seri yakalarız, inanıyorum ligi zirvede bitiririz.Her zaman yanınızdayız.Hiçbir şekilde tereddüdünüz olmasın, size de hocamıza da güveniyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakandan Galibiyet Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement