Bakanlar Çağatay Kılıç ve Bülent Tüfenkci Yeni Statta İncelemede Bulundu - Son Dakika
Güncel

Bakanlar Çağatay Kılıç ve Bülent Tüfenkci Yeni Statta İncelemede Bulundu

Bakanlar Çağatay Kılıç ve Bülent Tüfenkci Yeni Statta İncelemede Bulundu

GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya'da yapımı devam eden spor tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.

26.11.2016 20:09

GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya'da yapımı devam eden spor tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, yapımına 2012 yılında başlanan ve çimleri serilen Malatya Arena Stadı ile tesislerde incelemelerde bulundu. Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, stadın eksikleriyle ilgili Bakan Kılıç'a bilgi verdi.

Bakan Kılıç, burada yaptığı açıklamada, stadın isminin daha sonra kararlaştıralacağını söyledi. Bakan Akif Çağatay Kılıç "Sayın bakanımızla bugün Malatya'da bazı ziyaretler çerçevesinde spor tesislerimizi, spor salonu, yüzme havuzu, antrenman merkezi olarak gördüğümüz yerler ve gençlik merkezimizi ziyaret ettik. Salon zaten sona gelmiş. Son rötuşları kalmış. Havuzla ilgili de gerekli çalışmalar yapılacak inşallah. Diğer taraftaki tesisimiz de devam ediyor. Gençlik merkezimizi de inşallah çok yakında tamamlamış olacağız. Gerçekten şu an içerisinde bulunduğumuz ve herkesin güzel bir şekilde gördüğü algıladığı Malatya'ya da yakışan stadyumumuzun içindeyiz. Biliyorsunuz daha önce TOKİ marifetiyle Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile beraber yapılan bir stattır. Bir gecikmemiz oldu. Gecikmenin sebebi şudur; maalesef bazen olabiliyor. İlk yüklenici firmayla ilgili sıkıntı yaşadık. Şu anda inşaatı üstlenmiş olan firmamızda herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

Önümüzdeki yıl stadın tamamlanacağını ifade eden Bakan Kılıç, "İnşallah önümüzdeki yıl içerisinde, 2017'nin ilk yarısının içerisinde burada işler tamamlanacak. Ona müteakipte Yeni Malatyaspor'un maçlarını oynayacağı bu stadyumda her şey hazır hale gelecek" diye konuştu.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ise, "Bugün de gezdiğimizde gördük ki tesisleriyle ve muhteşem bir stadıyla artık Türkiye'de spor altyapısı bakımından önemli şehirler arasına girdi. Bu noktada bakanımıza ve hükümetimize bir kez daha teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

- Malatya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakanlar Çağatay Kılıç ve Bülent Tüfenkci Yeni Statta İncelemede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement