Bakıcı'dan Yılbaşı Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Bakıcı'dan Yılbaşı Sürprizi

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 2014'ü geride bırakmaya dakikalar kala sürpriz ziyaretler gerçekleştirdi.

03.01.2015 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gecenin ilk ziyaretine yılbaşına hasta yatağında girecek olan yatan hastalara şifa dileyerek başlayan Bakıcı, daha sonra soluğu Huzurevi'nde aldı. Huzurevi sakinlerinin ellerini öpen ve personelin yeni yılını kutlayan Bakıcı'nın bir sonraki durağı da Selçuklu vatandaşların sofrası oldu. Eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte mahalle mahalle gezen Başkanı karşılarında gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, yılbaşı sürprizinden memnun olduklarını ve hep beklediklerini söyledi.

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, soğuk ve yağmurun etkili olduğu hava şartlarına aldırmadan yılbaşı gecesini sokakta geçirdi. 2015'e saatler kala Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Başkan Yardımcıları Dr. Bülent Cinel, Ali Karakurt ve Atilla Aksoy ile birlikte Selçuk Devlet Hastanesi'ne giden Bakıcı, hasta yatağındaki vatandaşlara şifa dileyerek yeni yılını kutladı.

Başkan Bakıcı'nın ikinci durağı Selçuk Akıncılar Huzurevi oldu. Sakinlerin ellerini öperek yeni yıl dileklerini ileten Bakıcı, günün anısına hediyeler verirken, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve huzurevi sakinleri ile yeni yıl pastası kesti.

BAŞKANA SEVGİ SELİ

Gece boyunca süren ziyaretlere evleri de ekleyen Başkan Zeynel Bakıcı, ansızın kapısını çaldığı vatandaşların sevgi seliyle karşılanırken, sofralarında yemek yedi. Her evde yapılan ikramları geri çevirmeyen Bakıcı, ihtiyaç sahibi bir vatandaşın yer minderine oturarak, sıkıntılar için yardımcı olunacağını sözünü verdi. Selçuklu vatandaşlar yeni yılda huzur ve bolluk içerisinde geçirmesi dileklerini ileten Bakıcı "İhtiyacı olan aileleri sahiplenmek ve onlara sahip çıkma kararlılığındayız. Herkesin daha rahat ortamlarda yaşamlarını sürdürmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bize düşen görev ihtiyaç halindeki insanlarımızın elinden tutmaktır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakıcı'dan Yılbaşı Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement