Bakıma Muhtaç Kişilere Evde Bakım Hizmeti Verilecek - Son Dakika
Yerel

Bakıma Muhtaç Kişilere Evde Bakım Hizmeti Verilecek

Bakıma Muhtaç Kişilere Evde Bakım Hizmeti Verilecek

Trakya Kalkınma Ajansı’nın (TRAKYAKA) desteklediği ve Çorlu Belediyesi, Çorlu Toplum Sağlığı Merkezi ve Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün birlikte hazırladığı ’Bölgemizde Sosyal Huzurun Arttırılması’ projesi ile bakıma muhtaç kişilere evde bakım hizmeti verilecek.

15.08.2014 13:44

Trakya Kalkınma Ajansı'nın (TRAKYAKA) desteklediği ve Çorlu Belediyesi, Çorlu Toplum Sağlığı Merkezi ve Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün birlikte hazırladığı 'Bölgemizde Sosyal Huzurun Arttırılması' projesi ile bakıma muhtaç kişilere evde bakım hizmeti verilecek.

Trakya Kalkınma Ajansı'nın 2013-2014 yılı Sosyo-Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında Çorlu Belediyesi, Çorlu Toplum Sağlığı Merkezi ve Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün birlikte hazırladığı 'Bölgemizde Sosyal Huzurun Arttırılması' adlı projenin sözleşmesi imzalandı.

Sözleşme imza töreninde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, proje ortakları Çorlu Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi/ İlçe Sağlık Müdürü Nurcihan Yıldırım Başkent, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz hazır bulundu.

'Bölgemizde Sosyal Huzurun Arttırılması' projesini imzalayan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin, projenin hayırlı olması dileğinde bulundu. Hazırlanan proje kapsamında, Çorlu'da sosyal ve ekonomik yönden korunmaya ihtiyaç duyan kadınların girişimcilik düzeylerinin arttırılarak istihdam seviyesinin yükseltilmesi ile evde bakıma muhtaç kişilerin 'evde bakım' hizmetlerinin yerine getirilerek yaşam kalitelerinin yükseltilmesinin hedeflendiği kaydedildi.

Toplam bütçesi 313 bin 155 TL olan projenin 281 bin 840 TL'si Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakıma Muhtaç Kişilere Evde Bakım Hizmeti Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement