Bal Ligi - Son Dakika
Yerel

Bal Ligi

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta mücadele eden 44 Malatyaspor, Reyhanlı Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

11.04.2014 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta mücadele eden 44 Malatyaspor, Reyhanlı Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Ligin 29. haftasında deplasmanda Reyhanlı Belediyespor ile karşılaşacak olan 44 Malatyaspor, TFF Antrenman Sahası'nda yaptığı son çalışmayla hazırlıklarını tamamladı. Teknik Sorumlu Mahmut Evren yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı.

Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

"HATAY'DAN MUTLU DÖNECEĞİZ"

44 Malatyaspor Teknik Sorumlusu Mahmut Evren, zorlu Reyhan Belediyespor deplasmanından istedikleri sonuçla döneceklerini ifade etti.

Ligde kalan 2 maçlarını kazanacaklarını kaydeden Evren, "Zor bir maç bizi bekliyor. İki tane final maçımız kaldı. Bunlardan biride Reyhanlı Belediyespor maçı. Biz maç ayırt etmiyoruz. Herkese nasıl hazırlanıyorsak, Reyhanlı maçına da öyle hazırlanıyoruz. Çıkacağız maçta elimizden gelen tüm mücadeleyi göstererek, her şeyimizi sahaya verip galip döneceğiz. Hatay'dan dönerken, inşallah grubu garantilemiş olarak döneceğiz. Bizim beklentimiz bu yönde. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor. Sporcu kardeşlerimizle beraber buna inanmışız. Bunun için her şeyimizi vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben inanıyorum bu maçta gülen Malatya'nın futbolu olacak" dedi.

Evren, şampiyonluk kupasını Malatya'ya getirmek istediklerini belirterek, "Kimsenin ne yaptığı bizi hiç ilgilendirmiyor. Bizim ilk öncelikli hedefimiz Play-Off'u garantilemek. Birinci veya ikinci olarak kalmak o önemli değil. Gönül istiyor ki birinci olarak kalalım. Ama birinci olamıyorsak da evdeki bulgurdan da olmak istemiyoruz. Burada Play-Off'ta oynasak, 3 maçta oynasak, 5 maçta oynasak biz bu kupayı Allah'ın izniyle Malatya'ya getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bal Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement