Bal Ligi - Son Dakika
Yerel

Bal Ligi

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, eski oyuncuları Engin Bilici ve Cuma Nasır'ı transfer etti.

10.07.2014 18:06

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatya spor, eski oyuncuları Engin Bilici ve Cuma Nasır'ı transfer etti.

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren 44 Malatyaspor, transferde bombayı patlattı. Bu sezon hedeflediği şampiyonluğu yakalamak isteyen sarı kırmızılı takım Tatvan Gençlerbirliği'nden Engin Bilici ile Dersimspor'dan Cuma Nasır'ı transfer etti.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'nde düzenlenen imza töreninde konuşan 44 Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Barış Bingöl, "2014-2015 sezonu hazırlıkları çerçevesinde transfer çalışmalarına başladık. Yaklaşık 15 futbolcu ile görüşmemiz oldu. 8 futbolcu ile prensipte anlaşmıştık. Kulübümüz eski oyuncularından Engin Bilici ve Cuma Nasır ile anlaştık. Malatya kamuoyu ve spor camiası arkadaşlarımızı yakından tanıyor" dedi.

44 Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Engin Bilici, 44 Malatyaspor'un eskiden beri bir parçası olduğunu kaydederek, "2 sezon 44 Malatyaspor forması giydim. Takımı BAL Ligine çıkaran kadroda da yer aldım. 44 Malatyaspor'u 3. Lige taşımak için söz vermiştik. O dönemde nasip olmamıştı. İnşallah bu sezon yarım kalan işi tamamlayacağız" diye konuştu.

44 Malatyaspor formasını bir kez daha giyecek olan orta saha oyuncusu Cuma Nasır da, 44 Malatyaspor'u 3. Lige taşımak istediklerini belirterek, "Bir yıl aradan sonra yeniden 44 Malatyaspor forması giyeceğim için mutluyum. Bir yıl önce yarım kalan bir işimiz vardı. Yarım kalan işimizi bu yıl tamamlayacağız. Malatya kamuoyuna yeni bir profesyonel takım kazandıracağız" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bal Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement