Bal Ligi - Son Dakika
Yerel

Bal Ligi

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor’un forvet oyuncusu Cumali Kılınç, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

12.11.2014 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un forvet oyuncusu Cumali Kılınç, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Kılınç, Elazığ Yolspor maçında galibiyete yakın taraf olmalarına rağmen sahadan berabere ayrıldıklarını ifade ederek, "Hangi takımlar maç yapacaksak, o takımın iyi ya da kötü yönlerini hocamız araştırıp, bize anlatıyor. Bizde takım olarak o yönde hazırlanıyoruz. Elazığ Yolspor maçına da bu şekilde hazırlandık. Deplasmanda rakibimize karşı iyi oynadık. Galip gelebileceğimiz bir karşılaşmaydı ama sahadan 1-1 berabere ayrıldık. 1 puan bizim için iyi bir sonuç" dedi.

Takımda iyi bir ortam olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Takım olmaya başladık. Son maçlara baktığımızda bunu en iyi şekilde görebiliyoruz. Takım olgusunu yakaladık. İyi bir arkadaşlık ortamı var. Hocamızda bizlerle bire bir görüşmeler yapıyor. Her anlamda iyi bir ortam var" ifadelerini kullandı.

Kılınç, grupta 2-3 takım dışında bütün takımların aynı güçte olduğunu kaydederek, "Grupta takımlar güç olarak birbirlerine yakın ama 2-3 takım grupta favori olarak ön plana çıkıyor. Gününde olan takım maçı kazanıyor. Dersimspor, 44 Malatyaspor ve Kilis Belediyespor, grupta favori takımlar. İnşallah kazanan her zaman Malatya takımları olur. 44 Malatyaspor'un bir üst lige çıkmasını istiyorum" diye konuştu.

Hafta sonu sahalarında Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacaklarını anımsatan Kılınç, "Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor'da iyi bir takım. Hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz. Sahaya 3 puan için çıkacağız. Bu karşılaşmayı kazanıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement