44 Malatyaspor - Ovacık Belediye UIaşspor: 4-1 - Son Dakika
Yerel

44 Malatyaspor - Ovacık Belediye UIaşspor: 4-1

44 Malatyaspor - Ovacık Belediye UIaşspor: 4-1

Bölgesel Amatör Ligi 7. Hafta mücadelesinde 44 Malatyaspor, kendi evinde Ovacık Belediye UIaşspor ile oynadığı maçı 4-1 kazandı.

15.11.2015 19:18  Güncelleme: 00:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig'i (BAL) 7. Hafta mücadelesinde 44 Malatyaspor, kendi evinde Ovacık Belediye UIaşspor ile oynadığı maçı 4-1 kazandı.

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan mücadelede 44 Malatyaspor'un gollerini Zafer Sağdıç (2), Yusuf Kaygusuz ve Oğuz Han Akar atarken, rakip takım Ovacık Belediye UIaşspor da bir oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Hafta içi istifa eden teknik direktör İsmail Tekin'in yerine Ovacık Belediye Sporla oynanan maçta takımın başında sahaya çıkan kulüp menajeri Fatih İlek maç sonunda yaptığı açıklamalarda, kulübün kendisine böyle bir görev verdiğini ve bu görevi yerine getirmek için elinden gelen gayreti gösterdiğini ifade ederek, "Hafta içi hocamız istifa etmişti hocasız maça çıkmak zor oldu. Oyunun zor geçeceğini biliyorduk. Tabii ki daha iyi olmak istiyoruz, yukarıdaki ekiplerle kapanmayacak bir puan farkı yok, sadece ekonomik olarak sıkıntıdayız, onu halletmeye çalışıyoruz. Biz 44 Malatyaspor olarak mücadelemizi sürdürüyoruz. Belediyelerimiz de bize destek olurlarsa daha iyi olur. Yeşilyurt Spor'a Yeşilyurt Belediyesi destek oluyor ama bize her hangi bir belediye destek çıkmıyor. Saha içinde biz onlardan daha iyi mücadele ediyoruz" diye konuştu.

Hafta içinde istifa eden teknik direktör İsmail Tekin'in 'maddi olanaksızlık futbolculara da yansıyor' açıklamalarını da değerlendiren İlek, "Bizim futbolculara ödememiz gereken şu an için sadece 55 bin TL civarında bir borcumuz var. Bütün kulüplerin borcu var, biz bu konuda çok iyiyiz, bütün sezonu düşünecek olursak 55 bin TL rakam değil, bunun atlından kalkabiliriz. Hocamızın böyle bir takdiri olmuş olabilir biz hocamızı seviyorduk, ayrılmasaydı iyiydi ama hocamızın kararına saygı duyuyoruz. Oyuncularımızın bu konuda bir sıkıntısı yok moralleri yerinde, inşallah en kısa sürede yeni teknik direktörümüz ile anlaşıp bu problemi çözeceğiz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 44 Malatyaspor - Ovacık Belediye UIaşspor: 4-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement