Balçova'da Korkutan Yarık - Son Dakika
Yerel

Balçova'da Korkutan Yarık

Balçova\'da Korkutan Yarık

Balçova'da Çetin Emeç Mahallesi Taner Kışlalı Sokak’ta ulaşım sağlayan yol üzerindeki çukur ve yarıklar çevre sakinlerine zor anlar yaşatıyor.

19.06.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balçova'da Çetin Emeç Mahallesi Taner Kışlalı Sokak'ta ulaşım sağlayan yol üzerindeki çukur ve yarıklar çevre sakinlerine zor anlar yaşatıyor.

Ulaşım ve yaya olarak kullanılan yoldan özellikle araçların geçişleri sırasında zor anlar yaşandığını belirten AK Parti Balçova Belediye Meclis Üyesi Evrim Özen, yolun bir an önce Balçova Belediyesi tarafından bakımının yapılması gerektiğini söyledi.

Yolun mevcut durumunun çeşitli kazalara sebebiyet verebileceğini söyleyen Özen, "Daha önce kırık asfalt yöntemiyle Balçova Belediyesi'nin yol çalışması yaptığı sokakta, civardaki inşaat çalışmaları sebebiyle ağır iş makinelerinin yollara zarar vermesi sonucu yol üzerinde ciddi yarık ve çukurlar meydana geldi. Neredeyse yarım metreyi bulan çukurlar, özellikle gece araç kullanan vatandaşlar için ciddi problem. Acil bir durumda buradaki hanelere ambulans nasıl ulaşacak? Bu sorunun da cevabını bulmakta güçlük çekiyoruz. Aynı zamanda, bu yolun tehlikeli olduğuna dair herhangi bir trafik uyarı levhası da görememekteyiz. Bu yolu bilmesen arabayla içindesin. Hiçbir levha yok. Olası kazalara da davetiye çıkartıyor" ifadelerinde bulundu.

"ALTYAPI YETERSİZ"

Taner Kışlalı Sokağı'nın oldukça işlek bir sokak olduğunu, bölgede altyapıya yeterince önem verilmediğini ifade eden Özen, "Bölgedeki altyapının yetersizliği dolayısıyla yağmur sonrası yollarda oluşan çamurlar, yoldaki çukurlarla birleşince sorun daha da artıyor. Yağan yağmurla birlikte bu yarıkların dolması sonucu, çamur deryası olduğu gibi üzerimize akıyor. Pislik yüzünden birçok vatandaşımız, özellikle de sokakta oynayan çocuklarımız, çeşitli salgın hastalıklarla mücadele etmek durumunda kalıyor. Tüm bu kötü manzaraya ek olarak, buraya ambulans gelememesi de cabası. Balçova Belediyesi'nin bu bölgeye acilen çözüm üretmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balçova'da Korkutan Yarık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement