Balçova Dostluk Kupası Onur Mahallesi'nin Oldu - Son Dakika
Yerel

Balçova Dostluk Kupası Onur Mahallesi'nin Oldu

Balçova Dostluk Kupası Onur Mahallesi\'nin Oldu

İzmir’in Balçova ilçesinde bu yıl beşincisi düzenlenen mahalleler arası Cumhuriyet Futbol Turnuvası’nda kupayı Onur Mahallesi aldı.

15.05.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Balçova ilçesinde bu yıl beşincisi düzenlenen mahalleler arası Cumhuriyet Futbol Turnuvası'nda kupayı Onur Mahallesi aldı.

Balçova Belediyesi Spor Müdürlüğü ve muhtarlar masası tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen mahalleler arası Cumhuriyet Futbol Turnuvası'nda kupa sahibini buldu. Mahalleler arasındaki dostluğu pekiştirmek ve amatör spora olan ilgiyi artırmak amacıyla düzenlen turnuvaya, Eğitim, Onur, Çetin Emeç, Korutürk, Bahçelerarası, Teleferik ve Fevzi Çakmak Mahalleleri'nin futbol takımları katıldı. Mahalle muhtarları'nın yönetiminde oluşturulan takımlar bir ay boyunca kıyasıya mücadele ederek kupa için ter döktü. Turnuvanın final maçında, Onur ve Çetin Emeç mahallelerinin takımları karşı karşıya geldi. Maçın başından itibaren üstünlüğü ele geçiren Onur Mahallesi, karşılaşmayı 8-4 kazanarak kupayı evine götüren takım oldu. Turnuvada birinci olan oyuncularda büyük sevinç yaşadı.

Turnuvanın Balçova'da geleneksel hale geldiğini ifade eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, "Bizim amacımız ilçemizdeki dostluğu her alanda perçinlemekti. Birçok alanda bunu başardık. Artık sportif müsabakalar ile bu dostlukları geliştiriyoruz. Turnuvaya katılan ve emek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balçova Dostluk Kupası Onur Mahallesi'nin Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement