Balıkesir'de Bıçaklı Kavga : 7 Yaralı - Balıkesir - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de Bıçaklı Kavga : 7 Yaralı - Balıkesir

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Jandarma ve polis detayları -Çevik kuvvet polisleri -Yaşanan sözlü tartışmalar, ambulansın gidişi -Edremit Devlet Hastanesi acil girişi detayları Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada biri ağır 7 kişi yaralandı.

14.05.2016 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

- Jandarma ve polis detayları

-Çevik kuvvet polisleri

-Yaşanan sözlü tartışmalar, ambulansın gidişi

- Edremit Devlet Hastanesi acil girişi detayları Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada biri ağır 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Memiş Mahallesi'nde iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavgaya karışan kişiler bıçak ve silahla birbirine saldırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırmaya çalıştı. Ancak diğer kişilerin de karışmasıyla yaklaşık 100 kişilik kavgayı ayırmak için Burhaniye İlçe Jandarma Komutanlığı ile Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü çevik kuvvetBalıkesir'de bıçaklı ve taşl kavga: 7 yaralı

Burhaniye ilçesinde, 2 grup arasında çıkan kavgada biri ağır 7 kişi yaralandı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı ve taşlı kavgada biri ağır 7 kişi yaralandı.

İlçeye bağlı Memiş Mahallesi'nde iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bıçak ve taşların kullanıldığı kavgayı ayırmaya çalıştı. Ancak olayların büyüyerek kavgaya karışanların artması üzerine Burhaniye İlçe Jandarma Komutanlığı ile Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü çevik kuvvet ekiplerinden destek istendi.

Kavgada 6 kişi taşla, bir kişi de bıçakla yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Burhaniye Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan bir kişi Edremit Devlet Hastanesine sevk edildi.

Polis ve jandarma ekipleri, mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.

ekiplerinden destek istendi.

Kavgada atılan vücuduna taş isabet eden toplamda 6 kişi yaralanırken, 1 kişi de bıçakla yaralandı. Yaralı, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Burhaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra Edremit Devlet Hastanesi'ne nakil edilen yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Mahallede geniş güvenlik önlemleri alınırken, polis ve jandarma ekipleri iki grubun bir araya gelmemesi için nöbet tutuyor.

Balıkesir\'de Bıçaklı Kavga : 7 Yaralı - Balıkesir
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de Bıçaklı Kavga : 7 Yaralı - Balıkesir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement