Balıkesir'deki Deprem - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'deki Deprem

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı: "Balıkesir merkez ve ilçeleriyle çevre il ve ilçelerde hissedilen depremde herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmamıştır"

03.07.2014 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Balıkesir'de meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremde can ya da mal kaybı yaşanmadığını bildirdi.

AFAD'dan yapılan açıklamada, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde saat 08.04'te 4,5 büyüklüğünde ve 11.75 kilometre derinlikte deprem meydana geldiği anımsatıldı.

Depremin merkezine en yakın yerleşim yerinin 4.44 kilometre uzaklıktaki Bandırma'ya bağlı Gölkaya köyü olduğu belirtilen açıklamada, depremin ardından 2.9 büyüklüğünde bir artçı deprem meydana geldiği ifade edildi.

Açıklamada, Balıkesir merkez ve ilçeleriyle çevre il ve ilçelerde hissedilen depremde herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadığı vurgulandı.

Depremlerin, anlık olarak "www.afad.gov.tr" ve "www.deprem.gov.tr" adreslerinden takip edilebileceği aktarılan açıklamada, deprem aktivitesinin 7 gün 24 saat izlendiği bildirildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balıkesir'deki Deprem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement