Balıkesir Orman Bölgede Veda Töreni - Son Dakika
Yerel

Balıkesir Orman Bölgede Veda Töreni

Balıkesir Orman Bölgede Veda Töreni

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü görevini sürdürmekteyken Orman Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına Başmüfettiş olarak atanan Hüseyin Yalçın’ın onuruna veda töreni düzenlendi.

20.07.2016 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü görevini sürdürmekteyken Orman Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına Başmüfettiş olarak atanan Hüseyin Yalçın'ın onuruna veda töreni düzenlendi.

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü görevini sürdürmekteyken Orman Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına Başmüfettiş olarak atanan Hüseyin Yalçın'ın onuruna düzenlenen veda törenine Balıkesir Orman Bölge Müdürü Metin Kırcı, Orman Genel Müdürlüğünde görevli Başmüfettiş Hakkı Ünal, Müfettiş Süleyman Vural, Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü İdare Amirleri ile personelin katılımıyla gerçekleşti. Veda yemeğinde Bölge Müdürü Metin Kırcı, Başmüfettiş Hüseyin Yalçın'a bundan sonraki meslek hayatında başarılar diledi. Personel ile vedalaşan Hüseyin Yalçın yaptığı konuşmada "Balıkesir'in gönlündeki yerinin çok ayrı, Ben Metin Kırcı Müdürümüze ve birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ederim" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir Orman Bölgede Veda Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement