Balıkesir Protokolü, Şehit Aileleri ile Şehitliği Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Protokolü, Şehit Aileleri ile Şehitliği Ziyaret Etti

Balıkesir Protokolü, Şehit Aileleri ile Şehitliği Ziyaret Etti

Balıkesir protokolü, şehit aileleri ile şehitliği ziyaret ettiBüyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Kurban Bayramı dolayısıyla, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Taner Büyükgöz şehit aileleri ile şehitliği ziyaret etti.

11.09.2016 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir protokolü, şehit aileleri ile şehitliği ziyaret etti

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Kurban Bayramı dolayısıyla, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Taner Büyükgöz şehit aileleri ile şehitliği ziyaret etti.

Protokol üyeleri ilk olarak şehit İsmail Yılmaz'ın evini ziyaret etti ve taziyede bulunarak bayramlarını kutladı. Daha sonra şehit Ömer Faruk Bol ve şehit Turgay Açıkgöz'ün ailelerine taziye ve bayram ziyareti yapıldı. Ziyaretlere Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı ve Uğur'un eşi Nurgül Uğur da eşlik etti.

Ev ziyaretlerinin ardından Balıkesir Garnizon Şehitliği'ne giden protokol üyeleri burada önce dua etti, sonra mezarlara karanfil bıraktı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balıkesir Protokolü, Şehit Aileleri ile Şehitliği Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement