Balıkesirspor, Mersin İmanyurdu Sınavında - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor, Mersin İmanyurdu Sınavında

Spor Toto Süper Lig'de 5 puanla son sırada yer alan Balıkesirspor, yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na konuk olacak.

07.11.2014 13:32

Spor Toto Süper Lig'de 5 puanla son sırada yer alan Balıkesirspor, yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na konuk olacak.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda saat 14.30'da başlayacak karşılaşmayı Abdullah Bitigen yönetecek. Müsabaka Lig TV'den ekrana gelecek. Sakatlığı devam eden Gökhan Ünal dışında eksiği bulunmayan kırmızı beyazlı ekip, bu zorlu sınavdan üç puanla ayrılarak beş haftalık galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor.

Ankara'daki Gençlerbirliği mücadelesinden sonra bu sezon ikinci kez gündüz maçına çıkacak Balıkesirspor ilk deplasman galibiyetini almayı planlarken kendilerini zor bir doksan dakikanın beklediğini ifade eden teknik direktör İsmail Ertekin, "Mersin İdmanyurdu tecrübeli oyunculara sahip iyi bir takım. Ancak biz de geçen haftada Eskişehirspor deplasmanında olumlu sinyaller verdik. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

BALIKESİRSPOR 5-3 GALİP

Balıkesirspor ile Mersin İdmanyurdu yarın 11'inci kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek oynanan 10 maçta Balıkesirspor 5, Mersin İdmanyurdu 3 galibiyet elde etti, 2 müsabaka berabere sonuçlanırken Balıkesirspor attığı 15 gole karşılık kalesinde 11 gol gördü. Geçen sezon PTT 1'inci Lig'den birlikte Süper Lig'e yükselen iki takımın Balıkesir'deki randevusu 1-1 sona ermiş, Mersin'deki karşılaşmayı Balıkasirspor 1-0 kazanmıştı. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor, Mersin İmanyurdu Sınavında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement