Balışeyh'te Kaymakamlık Personeline Hizmet İçi Eğitimi Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Balışeyh'te Kaymakamlık Personeline Hizmet İçi Eğitimi Semineri Verildi

Balışeyh ilçesinde kaymakamlık personeline Kaymakam Yusuf Yıldırım ve Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan tarafından Hizmet İçi Eğitimi semineri verildi.

26.12.2013 11:21

Balışeyh ilçesinde kaymakamlık personeline Kaymakam Yusuf Yıldırım ve Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan tarafından Hizmet İçi Eğitimi semineri verildi.

İçişleri Bakanlığı Taşra Teşkilatı Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen seminere, Kaymakam Yusuf Yıldırım'ın yanı sıra Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan ve kaymakamlık bünyesinde görev yapan personel katıldı.

Düzenlenen eğitim sayesinde personele görevleriyle ilgili önemli bilgilerin aktarıldığını söyleyen Kaymakam Yıldırım, eğitim sayesinde personelin görevlerini yerine getirirken daha çok başarı sağlayacaklarını ve değişen hizmet standartlarına da daha çok uyum sağlanacağını belirtti.

Kaymakam Yıldırım, yaptığı açıklamada şunları söyledi:  "Personelimizin verilen eğitim sayesinde yerine getirdikleri görevlerin ve sorumlulukların daha çok bilincinde olmakla birlikte çalışma alanlarıyla ilgili olarak da bilgi düzeylerini daha da zenginleştirmiş oldular. Ayrıca iş verimliliğindeki kalite düzeyi, motivasyon, ilgi ve hizmet veriminden dolayı da bir memnuniyet oluşmasını sağladığımıza inanıyorum."

Eğitimde Yazı İşleri Müdürü Erdurucan da, özellikle yazışmalarda ve evrak tanzim ve teslim işlemlerinde herhangi bir aksaklığın olmaması konusunda daha dikkatle çalışılması hususunda katılımcılara çeşitli bilgiler aktardı.

Eğitim, personelin görüş ve önerileriyle çeşitli konulara dair soruların cevaplandırılmasının ardından son buldu. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balışeyh'te Kaymakamlık Personeline Hizmet İçi Eğitimi Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement