Balkan Şampiyonlarından Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Spor

Balkan Şampiyonlarından Teşekkür Ziyareti

Balkan Şampiyonlarından Teşekkür Ziyareti

Bulgaristan'da yapılan Balkan Yürüyüş Şampiyonasının birinci ve üçüncüsü sporcular Kayapınar Belediye Eşbaşkanı Aydın'ı ziyaret etti.

23.04.2014 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulgaristan'ın Balçık şehrinde 12 Nisan tarihinde yapılan Balkan Yürüyüş Şampiyonasında Yıldız Kızlar kategorisinde birinci olan Yeter Aslan, yarışmalarda üçüncü olan Ayşe Tekdal ve hocaları Kayapınar İlçe Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın'ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Kayapınar Belediye spor Kulüp Başkanı İhsan Avcı'da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Eş Başkan Mehmet Ali Aydın, elde edilen başarı dolayısıyla gururlu olduklarını belirterek, "Gösterdiğiniz bu başarılardan dolayı sizleri ve hocalarınıza teşekkür ediyorum. Belediyemizi ve Diyarbakır'ı ismini en iyi şekilde temsil ettiniz. Gençlerimize imkân sunulduğu takdirde büyük başarı göstereceğini kanıtladınız. Kente ve halkımıza kazandırdığımız spor tesisiyle birlikte bu yönlü başarılar artarak devam edeceği inancındayım. Belediye olarak yetenekli gençlerimize imkân ve olanak sağlamayı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Balkan Şampiyonlarından Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement