Bandırma İibf'de "Kariyer Günleri" - Son Dakika
Yerel

Bandırma İibf'de "Kariyer Günleri"

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı ve Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Genç Girişimciler Topluluğu tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri"nde öğrencilerle bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

22.04.2014 17:45

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı ve Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Genç Girişimciler Topluluğu tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri"nde öğrencilerle bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Kılkışlı, burada yaptığı konuşmada, Bandırma Ticaret Odası, Bandırma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Bandırmaspor Kulübünde başkanlık görevlerinin sürdüğünü belirterek, görev yaptığı kurumlarda disiplinsizliğe hiç izin vermediğini belirtti.

Mehmet Kılkışlı, öğrencilere, "Gelecek ile ilgili hayaller kurmanız son derece doğaldır. Ancak bu hayaller gerçekçi olmazsa size mutsuzluk da getirebilir" tavsiyesinde bulundu.

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin de konuşmasında, iş yaşamında başarılı olmak için işini severek yapmanın önemini vurguladı. Sezgin, girişimciliğin önemi, ülkemizdeki kadın girişimciliğin durumu, birliktelik kültürü ve markalaşmanın başarıya katkıları hakkında da düşüncelerini açıkladı.

Etkinliğin ardından İİBF Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Öksüzler, Kılkışlı'ya, Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı Ali Osman Kıymat ise Sezgin'e plaket verdi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bandırma İibf'de 'Kariyer Günleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement