Bandırma Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Güncel

Bandırma Maçı Hazırlıkları Başladı

Bandırma Maçı Hazırlıkları Başladı

Kocaeli Birlikspor Bandırma Maçının Hazırlıklarına başladı

21.01.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci yarıya Kırklarelispor deplasmanında alınan 3-0'lık mağlubiyet ile başlayan Kocaeli Birlikspor bu hafta evinde lider Bandırmaspor'u konuk edecek. Play-Off şansını sürdürmek için Lider Bandırmaspor karşısına mutlak galibiyet ile çıkacak olan Kocaeli Birlikspor, Bandırmaspor maçının hazırlıklarına bir günlük aranın ardından başladı. Teknik Direktör İsmail Ertekin nezaretinde Yarımca brunga Tesislerinde gerçekleşen idmana sakatlığı devam eden Efe'nin dışında tüm futbolcular eksiksiz olarak katıldı.

BAŞKAN KANDEMİR'DE İZLEDİ

Takıma Elazığıspor'dan transfer edilen, Atilla'nın'da katıldığı idman 1 saat 45 dakika sürdü. Düz koşu ile başlayan idmanı Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir ve yöneticilerde izledi. İdman düz koşunun ardından yarı sahada çift kale maç ile devam etti. İdman sonrası kanat oyuncularına özle çalışmalar uygulatan Teknik Direktör İsmail Ertekin futbolcuları idman sırasında sık sık ikaz etmesi dikkat çekti.

TARAFTARLARDAN TATLI İKRAMI

İdman sonrası Genç Körfezliler tribün lideri Murat Şimşek ölcülüğünde taraftar grubu, Futbolculara tatlı ikram ederek, Bandırmaspor karşısında başarılar diledi. Teknik Direktör İsmail Ertekin taraftar temsilcilerine teşekkür ederek, "Kırklarelispor maçında aldığımız mağlubiyete rağmen buraya gelerek bizlere destek olmanız bizleri sevindirdi. Bizde Bandırmaspor karşısında alacağımız galibiyeti sizlere hediye edeceğiz."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bandırma Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement