Banvit'te Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Güncel

Banvit'te Galibiyet Sevinci

Banvit\'te Galibiyet Sevinci

Banvit'te galibiyet sevinci Banvit Basketbol Kulübü Başantrenörü Selçuk Ernak, 84-77 yendikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

31.01.2016 21:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Banvit'te galibiyet sevinci

Banvit Basketbol Kulübü Başantrenörü Selçuk Ernak, 84-77 yendikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yoğun maç temposunda bir maç daha kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Ernak, Oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum dedi.

Geçen hafta içinde oynadıkları Ulep Avrupa Kupası müsabakasının ardından bir takım zorluklarla karşı karşıya kaldıklarının altını çizen Ernak Maça çok iyi başlayan Tolga Geçim devre arasında ateşlenip sahayı terk etmek zorunda kaldı. Kendisi 2 gündür serum alıyordu. Cem Ulusoy ve Metehan bu maçtan önce Türkiye Basketbol 1.Ligi'nde mücadele ettiler. Yaşanan bu gelişmeler takım olarak bizim elimizi daralttı. Fakat tecrübeli oyuncularımız geri adım atmadı. Birçok hata yapmamıza rağmen bu hataları da oyunun içinde kalıp mücadelelerinin bundan etkilenmemesine izin vermediler. Buda bize maçı getirdi ifadesini kullandı.

Ernak devamında şunları söyledi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 10 gün önce kaybettiğimiz bir rakip. Çok fazla hücum silahları var. Takım olarak galibiyetimizi 10'a çıkardığımızdan dolayı mutluyum. Çarşamba günü Almanya'da Bayern Münih takımıyla deplasmanda Ulep Avrupa Kupası müsabakasında karşı karşıya geleceğiz. Ardından 2 iki maçımız daha var. Bunlar bizim Ulep Avrupa Kupasında devam edip etmeyeceğimize yönelik maçlar. Bütün konsantrasyonumuzu oyuna yoğunlaştıracağız.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE CEPHESİ

Banvit maçının kendileri açısından çok önemli bir maç olduğunu dile getiren İstanbul Büyükşehir Baş antrenörü Ertuğrul Erdoğan, Takım olarak maçın genelinde inişli çıkışlı oynasak ta maçın içinde kalmayı başardık. 4. periyotta çok basit eşleşme ve ribaunt hataları yaptık. Oldukça tecrübeli oyunculardan kurulu olan Banvit takımı bu hataları kolay cezalandırdı. Ancak şunu söyleyebilir ki bizimde kazanabileceğimiz anlar oldu dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Banvit'te Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement