Barda Çıkan Silahlı Kavgada Ölü Sayısı 4'e Yükseldi - Son Dakika
3.Sayfa

Barda Çıkan Silahlı Kavgada Ölü Sayısı 4'e Yükseldi

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunan bir barda çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan Sinem Alptuğ da hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e çıktı.

22.11.2016 03:34  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunan bir barda çıkan silahlı kavgada hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e çıktı. Polis memuru Mustafa İnal'dan sonra ağır yaralanan Sinem Alptuğ da hayatını kaybetti.

TARTIŞMADA SİLAHLAR KONUŞTU

Karşıyaka ilçesinde geçtiğimiz cumartesi gecesi Cemal Gürsel Caddesi üzerinde bulunan bir barda iki grup arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi ile çıkan silahlı kavgada iş yeri sahibi Günay Kılıç, 37 yaşındaki Sinem Alptuğ ve Yunus Timleri'nde görevli polis memuru 33 yaşındaki Mustafa İnal ağır yaralanırken, Halil Kaya ise olay yerinde hayatını kaybetti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından İnal ve Alptuğ Ege Üniversitesi Hastanesine, iş yeri sahibi Kılıç ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Kılıç, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İKİ AĞIR YARALI DA YAŞAMINI YİTİRDİ

Olayda ağır yaralanan polis memuru İnal, pazar günü kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybederken, Alptuğ'un da bugün gece saatlerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Barda Çıkan Silahlı Kavgada Ölü Sayısı 4\'e Yükseldi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Barda Çıkan Silahlı Kavgada Ölü Sayısı 4'e Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement