Bartın 200 Bisiklet Tutkunu Bartın Festivalinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Bartın 200 Bisiklet Tutkunu Bartın Festivalinde Buluştu

Bartın 200 Bisiklet Tutkunu Bartın Festivalinde Buluştu

200 bisiklet tutkunu Bartın festivalinde buluştu Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen bisiklet festivali başladı.

22.10.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

200 bisiklet tutkunu Bartın festivalinde buluştu

Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen bisiklet festivali başladı. Festivale katılan 200 bisiklet tutkunu, 4 gün boyunca Küre Dağları Milli Parkı'nda belirlenen güzergahlarda pedal çevirecek.

Festivale yurt içi ve yurt dışından katılan 200 bisiklet tutkunu start için Valilik önünde toplandı. Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü 2'nci Başkanı Mustafa Artar, "Bundan önceki 2 festivalimizde sahil kesimlerinde geziler düzenlemiştik. Ancak bu yıl Küre dağları Milli Parkı'na gezi düzenlemeyi düşündük. Türkiye'nin her yerinden katılımcılar var. Yerli ve yabancı bisiklet tutkunları yer alıyor. Amacımız Batı Karadeniz'in güzelliklerini gösterebilmek, tanıtabilmek" dedi. Küre Dağları Milli Park Müdürü Ahat Deliorman ise festival ile içinde bir çok endemik bitki ve faunayı barındıran Küre Dağları Milli Parkı'nı tanıtmak istediklerini belirtti.

Ardından festivalin startı verildi. Önce şehir turu atan 200 bisiklet tutkunu, daha sonra belirlenen güzergah üzerinden Ulus İlçesi'ne hareket etti. Festivale katılanlar, 4 gün boyunca Küre Dağları Milli Parkı içinde belirlenen güzergahlarda yaklaşık 200 kilometre pedal çevirecek. Festival, pazar günü yine Valilik önünde sona erecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın 200 Bisiklet Tutkunu Bartın Festivalinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement