Bartın - Ağabeyini Kurtarmak İsterken Dalgalara Kapılarak Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Bartın - Ağabeyini Kurtarmak İsterken Dalgalara Kapılarak Kayboldu

Bartın - Ağabeyini Kurtarmak İsterken Dalgalara Kapılarak Kayboldu

Ağabeyini kurtarmak isterken dalgalara kapılarak kaybolduRamazan Bayramı tatili için geldikleri Bartın'ın İnkum beldesinde birlikte denize girdiği ağabeyini kurtarmak isteyen 22 yaşındaki Mustafa Çelik dalgalara kapılarak kaybolurken denizde arama çalışmaları devam ediyor.

06.07.2016 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağabeyini kurtarmak isterken dalgalara kapılarak kayboldu

Ramazan Bayramı tatili için geldikleri Bartın'ın İnkum beldesinde birlikte denize girdiği ağabeyini kurtarmak isteyen 22 yaşındaki Mustafa Çelik dalgalara kapılarak kaybolurken denizde arama çalışmaları devam ediyor.

Bayram tatili için Ankara'dan Bartın'ın İnkum beldesine gelen Mustafa Çelik ile 36 yaşındaki ağabeyi Şükrü Çelik sabahın erken saatlerinde yüzmek için denize girdiler. Ağabeyinin dalgalara kapılarak boğulduğunu gören Mustafa Çelik kurtarmak için yanına gitti. Mustafa Çelik, ağabeyini denizin kenarına kadar getirmek istediği sırada bu kez kendisi dalgalar kapıldı. Ağabeyini sahile yaklaştırmayı başaran Mustafa Çelik dalgalı denizde bir anda gözden kayboldu. Şükrü Çelik sahilde bulunan cankurtaranlar tarafından denizden çıkartılarak olay yerine gelen 112 Acil ambulansıyla kaldırıldığı Bartın Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Cankurtaranların denizde yaptıkları aramalara rağmen Mustafa Çelik'in izine rastlanmadı. Cankurtaranlar jet ski ile denizde uzun süre Mustafa Çelik'i aradı. Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı ile Bartın Belediyesi cankurtaran ekiplerinin denizde arama çalışmaları devam ediyor. Bayramın ilk iki gününde Amasra'da 51 kişinin boğulma tehlikesi geçirerek cankurtaranlar tarafından kurtarıldığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın - Ağabeyini Kurtarmak İsterken Dalgalara Kapılarak Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement