Bartın'da Denizde Boğulan Baba ve Oğlunun Cenazesi Ankara'ya Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Bartın'da Denizde Boğulan Baba ve Oğlunun Cenazesi Ankara'ya Gönderildi

Bartın\'da Denizde Boğulan Baba ve Oğlunun Cenazesi Ankara\'ya Gönderildi

Ankara’dan Bartın Mugada plajına tatil için gelen ve denizde boğulan Yusuf Şeker ve oğlu Abdulsamed Şeker’in cenazeleri, Ankara’ya gönderildi.

25.08.2015 14:27

Ankara'dan Bartın Mugada plajına tatil için gelen ve denizde boğulan Yusuf Şeker ve oğlu Abdulsamed Şeker'in cenazeleri, Ankara'ya gönderildi.

Ankara'dan Bartın'ın Mugada plajına tatile gelen Şeker ailesinden baba Yusuf Şeker ve oğlu Abdulsamed Şeker, denize girdikleri esnada boğulma tehlikesi geçiren kız kardeşler Şennur ve Şeyma Nur Şeker'i kurtarıp kendileri denizde boğulmuştu.

İçişleri Bakanlığı'nda çalıştığı öğrenilen Yusuf Şeker ve oğlu Abdulsamed Şeker'in cenazeleri Bartın Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsilerinin ardından Ankara'ya gönderildi.

Talihsiz baba ve oğlunun cenazelerini uğurlamaya Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Açıkgöz, Bartın İl Müftüsü Mahmut Gündüz katıldı.

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu Bartın Devlet Hastanesi Morgu önüne gelerek acılı aile ve yakınlarına başsağlığı diledi. Daha sonra Bartın İl Müftüsü Mahmut Gündüz talihsiz bir şekilde can veren baba ve oğul için dua okudu. Şeker ailesinin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Baba Yusuf Şeker ve oğlu Abdulsamed Şeker'in cenazesinin yarın öğle namazını müteakip Ankara Yenimahalle aile mezarlığına defnedilecekleri öğrenildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bartın'da Denizde Boğulan Baba ve Oğlunun Cenazesi Ankara'ya Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement