Bartın'da Zihinsel Engelli Genç 3 Gündür Kayıp - Son Dakika
Güncel

Bartın'da Zihinsel Engelli Genç 3 Gündür Kayıp

Bartın\'da Zihinsel Engelli Genç 3 Gündür Kayıp

Bartın'ın Ulus İlçesi Kalecik Köyü'nde, 3 gün önce cuma namazı çıkışında kaybolan zihinsel engelli 30 yaşındaki Musa Küpeli AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri tarafından aranıyor.

18.01.2016 14:28

Bartın'ın Ulus İlçesi Kalecik Köyü'nde, 3 gün önce cuma namazı çıkışında kaybolan zihinsel engelli 30 yaşındaki Musa Küpeli AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri tarafından aranıyor.

Musa Küpeli, geçen Cuma günü camiye cuma namazı kılmaya gideceğini söyleyerek evden çıktı. Akşam eve dönmeyen Musa Küpeli, yakınları ve köylülerin çevrede yaptığı aramada bulunamadı. Ailesinin jandarmaya başvurusu üzerine AFAD ve UMKE ekipleri de köyde arama çalışması başlattı. Ekiplerin dün yaptığı aramalarda bulunamayan Küpeli için bu sabah yeniden arama çalışması başlatıldı. 30 kişilik arama kurtarma ekibine köylüler de destek verdi. Köyün etrafındaki çalılık, dağlık ve ormanlık alanlarda kar yağışı altında yapılan aramalar sürüyor.

Kalecik Köyü muhtarı Selahattin Kaya, Musa Küpeli'nin en son cuma namazında camide görüldüğünü belirterek, "Cami çıkışında ortadan kayboldu. 3 gündür arıyoruz. Ama hala haber alamadık. Köyün çevresinde yaklaşık 12 kilometrelik alanda arama yapıyoruz. Aramalarımız devam ediyor" dedi. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın'da Zihinsel Engelli Genç 3 Gündür Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement