Bartın Dereye Uçan Otomobilde 3 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Bartın Dereye Uçan Otomobilde 3 Kişi Yaralandı

Bartın Dereye Uçan Otomobilde 3 Kişi Yaralandı

Bartın'da, kontrolden çıkarak 10 metre yükseklikten dereye uçan otomobilde 3 kişi yaralandı.

15.01.2016 14:55

Bartın'da, kontrolden çıkarak 10 metre yükseklikten dereye uçan otomobilde 3 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Bartın- Amasra yolu Uğurlar Köyü mevkisinde meydana geldi. Bartın'dan Kurucaşile İlçesi'ndeki bir akrabasının cenazesine giden 27 yaşındaki Emin Demirbilek'in kullandığı 54 KF 748 plakalı otomobil, buzlanma nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıktı. Otomobil, bariyerleri aşıp 10 metre yükseklikten dereye uçtu.

Derede ters dönen otomobilden çıkan sürücü Emin Demirbilek, eşi 27 yaşındaki Gülşah ve 2 yaşındaki oğlu Emir Ersoy Demirbilek'i de araçtan çıkardı. Emin Demirbilek, oğlunu kucağına alıp yamaçtan yukarıya çıkararak gelen sağlık ekibine teslim ederken, Gülşah Demirbilek de sedyeye konulup halat yardımıyla çekilerek dereden çıkarıldı.

Ambulansta sağlık görevlisinin kucağında oturan Emir Ersoy Demirbilek, annesinin aynı ambulansa sedye ile getirilmesinden sonra gözyaşlarına boğuldu. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Emin Demirbilek ile eşi ve oğlu, daha sonra Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın Dereye Uçan Otomobilde 3 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement