Bartın'ın Yeni Valisi Göreve Başladı - Son Dakika
Güncel

Bartın'ın Yeni Valisi Göreve Başladı

Bartın\'ın Yeni Valisi Göreve Başladı

Son Valilier Kararnamesi ile Ankara Keçiören Kaymakamlığı görevinden Bartın'a Vali olarak atanan Nusret Dirim, yeni görevine başladı.

13.06.2016 12:43

Son Valilier Kararnamesi ile Ankara Keçiören Kaymakamlığı görevinden Bartın'a Vali olarak atanan Nusret Dirim, yeni görevine başladı.

Erzurum Valiliği'ne atanan Seyfettin Azizoğlu'nun yerine gelen Vali Nusret Dirim, valilik önünde Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Vali Yardımcıları, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri karşıladı. Vali Dirim, daha sonra valilik toplantı salonunda kendisini karşılayanlarla bir araya geldi. Bartın'ın özel bir kent olduğunu söyleyen Vali Dirim, şöyle konuştu:

"Görevimizde adaletli, insana saygıdan ödün vermeden hesap verebilir olacağız. Kullandığımız kaynaklar milletimizin kaynakları. Milletimiz de hesap sorma hakkına sahip. Bizler de açık, şeffaf bir şekilde hesap vermeliyiz. Vatandaşlarımızın memnuniyetini üst düzeyde gerçekleştirmek için çalışacağız. 'Biz başarılıyız' gibi gerekçe bizi hiçbir zaman engellememeli. Daha ötesi olduğunu düşünmeliyiz. Daha iyisini yapmak için el birliğiyle çalışılması gerekiyor. Kalkınma ve gelişme sadece kamu görevlilerinin başaracağı bir durum değildir. Hep beraber gücümüzü, enerjimizi birleştirebilirsek çok daha kısa süre içerisinde çok güzel şeyler yapabiliriz."

- Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın'ın Yeni Valisi Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement