Bartın Valisi Azizoğlu, Amasra'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bartın Valisi Azizoğlu, Amasra'yı Ziyaret Etti

Bartın Valisi Azizoğlu, Amasra\'yı Ziyaret Etti

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın Kuruluş Yıldönümü törenlerine katılmak için gittiği Amasra’da incelemelerde bulundu.

20.06.2014 15:13

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın Kuruluş Yıldönümü törenlerine katılmak için gittiği Amasra'da incelemelerde bulundu.

İlk olarak Amasra Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Seyfettin Azizoğlu, Kaymakamlık girişinde Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur ve ilçe daire müdürleri tarafından karşılandı. Kaymakamlık makamında ilçenin genel durumuyla ilgili bilgiler alan Vali Seyfettin Azizoğlu, güvenlik, eğitim, sağlık ve sosyal hizmetler konularında tavsiyelerde bulundu. Amasra'nın geçmişte 'Çeşm-i Cihan' olarak nitelendirildiği, gerçekten doğasıyla, masmavi deniziyle dünyanın en güzel yerlerinden biri olduğunu vurgulayarak, buranın çok iyi yönetilmesi gerektiğini, bu noktada İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı'na büyük sorumluluk düştüğünü belirtti. Vali Seyfettin Azizoğlu Kaymakamlıktaki ziyaretinin ardından, tarihi Fatih Camii ve UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan Amasra Kalesi ile sahillerde incelemelerde bulundu. Vali Azizoğlu programı sona erdikten sonra ilçeden ayrıldı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın Valisi Azizoğlu, Amasra'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement