Barzani'den Ankara Mesajı: Hedef Barış - Son Dakika
Güncel

Barzani'den Ankara Mesajı: Hedef Barış

Barzani\'den Ankara Mesajı: Hedef Barış

Mesud Barzani, dün Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin, "Bu insanlık dışı saldırının amacı toplumsal barışı yok etmektir" dedi.

11.10.2015 17:03  Güncelleme: 17:18

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, dün Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin, "Bu insanlık dışı saldırının amacı toplumsal barışı yok etmektir" dedi.

SALDIRIYI KINADI

Başkanlık'tan bugün yapılan açıklamada Mesud Barzani, dün Ankara'da gerçekleştirilen ve 128 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı.

"HEDEF BARIŞ"

Açıklamada, terörün tüm toplumlar ve insanlık üzerindeki en büyük tehdit olduğuna dikkat çeken Barzani, şunları söyledi:

"Söz konusu terörist saldırı tüm bölge ve Türkiye'nin içinden geçtiği hassas süreçte meydana gelmiştir. Bu insanlık dışı saldırının amacı Türkiye halkları arasında çelişki ve çatışmaları derinleştirmek ve halklar arasındaki toplumsal barışı yok etmektir."

"KİRLİ YÜZLERİNİ GÖSTERDİLER"

Öte yandan,Kürt partileri Azadi Hareketi, Katılımcı Demokrasi Partisi (KADEP), Özgürlük ve Sosyalizm Partisi (ÖSP), Kürdistan Özgürlük Partisi (PAK), Kürdistanî Parti (PAKURD) ve Kürt Demokratları Platformu (PDK Bakur) tarafından, olayla ilgili dün yazılı bir açıklama yapılmıştı.

Sözkonusu açıklamada, "Kürdistan ve Türkiye'de barışa özgürlüğe, demokrasiye düşman karanlık güçler, bir kez daha kirli yüzlerini göstererek bombalı saldırıyla bu katliamı gerçekleştirdiler" denilmişti.

Son Dakika Güncel Barzani'den Ankara Mesajı: Hedef Barış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • fırtına poyraz x: hain hdp yazıklar olsun katilsiniz hainsiniz 20 27 Yanıtla
    benimsin: oğlun ne içiriyorlar sana len .bir insan böyle saçmalamaz normalde 6 10 İsa: Malsın fırtına bu kadar gerizekalı olunurmu 2 0
  • ULUBATLI HASAN: ÇOK KONUSMA....PKK YI KOV.... 27 17 Yanıtla
    Ney: Kandili türkiyeye vermeyi teklif etti iyi araştır 1 1 HeskîfHasankeyf: yapma ya, derhal.. 1 0
  • 6141: Pkk nın merkezi kandil sizin ülkenizin toprağı değilmi! Yıllardır onları besleyip kollamıyomusunuz? Bu millet malmı? 17 23 Yanıtla
    Ney: Millet mal değil, ama sen malsın 5 17 Ney: Kandili olduğu gibi türkiyeye vereyim dedi 1 2
  • TÜRKİYE TEK BAYRAK ALTINDA VAROLACAKTIR..!: Kİ O BAYRAK ŞEHİTLERİMİZİN KANIYLA RENGİNİ ALMIŞ AYYILDIZDIR.. BUNUN DIŞINDA SANCAĞIMIZ VE HİLAFETİMİZ ÖNDERLİĞİNDE BU KUTLU DİYAR İLELEBET TÜRKLERİN HÜKÜMRANLIGINDA BAKİ KALACAKTR.. BU ÜLKEDE EZAN SESİ SUSMAYACAK,BAŞKA BİR PAÇAVRA BEZLER GÖNDERE ASLA ÇEKİLMEYECEK. BU BÖYLECE BİLİNSİN VE BÖYLECE KAYITLARA AKILLARA GEÇSİN. HÜKÜM ALLAHINDIR CELLALLAH 19 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement