Baş: "Adaleti Yeniden Hakim Kılmaya Kararlıyız" - Son Dakika
Yerel

Baş: "Adaleti Yeniden Hakim Kılmaya Kararlıyız"

Baş: "Adaleti Yeniden Hakim Kılmaya Kararlıyız"

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "Özgecan’ımızı, Fırat Yılmaz’ımızı katleden canilerden hesap sormaya kararlıyız" dedi.

08.03.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "Özgecan'ımızı, Fırat Yılmaz'ımızı katleden canilerden hesap sormaya kararlıyız" dedi.

Baş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile İmamoğlu ilçesinde sivil toplum örgütlerine ve esnafa yönelik ziyaretlerde bulundu.

Baş ve Sözlü'nün gezilerinde MHP İmamoğlu İlçe Başkanı İsmet Erganiş, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan da hazır bulundu.

Önce bir dizi açılışlar gerçekleştiren ve devam eden bazı yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Baş ve Sözlü İmamoğlu'nda MHP İlçe Başkanlığı'nı, İmamoğlu Belediyesi'ni, İmamoğlu Ülkü Ocakları'nı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nı, Şoförler Odası'nı, Traktörcüler Sitesi'ni ve Ziraat Odası'nı ziyaret etti, MHP İlçe Kadın Kolları'nın düzenlediği 8 Mart Kadınlar Günü etkinliğine katıldı.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, yaptığı değerlendirmede, "Vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin kardeşliğine göz diken iç ve dış mihrakların karşısında duvarları çelikten yıkılmaz son kale olarak Milliyetçi Hareket Partisi, 7 Haziran seçimlerini hayati derecede önemli görmektedir. Bu tarih, aziz milletimiz için ikinci bir milli mücadele anlamı taşımaktadır. Ekonomiden siyasete, eğitimden iç ve dış güvenliğe kadar her alanda yetişmiş kadrolarımızla, adaleti yeniden hakim kılmaya, fakirliğin belini kırmaya, kadın ve çocuklarımıza musallat olan katillerden, Özgecan'ımızı, Fırat Yılmaz'ımızı katleden canilerden hesap sormaya kararlıyız. Bugün burada da hizmet aşkımızın sahadaki yansımalarına bizzat şahitlik ediyoruz. Biz her alanda Türk milletinin hizmet eriyiz ve bu yoldan asla dönmeyeceğiz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, "Bugün burada il teşkilatımızla, ilçe teşkilatımızla, belediyemizle birlikte güzel bir çalışma yapıyoruz. Teşkilatlarla yerel yönetimlerle el birliği, gönül birliği içinde halkımızla bir kere daha kucaklaşıyoruz. Adana'da yaklaşık bir yıldır yaşanan bu kucaklaşmanın bütün Türkiye genelinde yaşanması ve yaşatılması en büyük temennimizdir" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baş: 'Adaleti Yeniden Hakim Kılmaya Kararlıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement