Başakşehir - Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda? - Son Dakika
Spor

Başakşehir - Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Başakşehir - Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında bugün deplasmanda Medipol Başakşehir'in konuğu olacak.

21.08.2016 04:09

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında bugün deplasmanda Medipol Başakşehir'in konuğu olacak.

Süper Lig'de son iki sezonda şampiyonlukları rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'a kaptıran sarı-lacivertli ekip, 4. yıldızı takma ümitlerini bu sezona bıraktı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fransa temsilcisi Monaco'ya elendikten sonra teknik direktör değişikliğine giden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İsviçre'nin Grasshoppers takımını 3-0 yenerek moral buldu. Yaşanan teknik adam değişikliği ve alınan Grasshoppers galibiyetinin ardından morallenen sarı-lacivertliler, Medipol Başakşehir deplasmanından da 3 puanla dönerek lige iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

M. BAŞAKŞEHİR - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Saat 21.45'te başlayacak müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek. Karşılaşma LİG TV'den naklen yayınlanacak.

ÜÇ EKSİK

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Josef de Souza, Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Sakatlıktan yeni çıkan ve takımla çalışmalara başlayan Simon Kjaer ile Volkan Şen'in ise bugünkü müsabakada oynaması beklenmiyor.

YENİLER LİGDE SAHNE ALIYOR

Fenerbahçe'de 5 futbolcu teknik direktör Dick Advocaat'ın görev vermesi durumunda ilk kez lig maçında oynayacak. Sarı-lacivertlilerde sezon öncesi kadroya katılan yeni transferler Martin Skrtel, Roman Neustadter, Gregory van der Wiel, İsmail Köybaşı ve Aatif Chahechouhe, takımın yeni teknik direktörü Dick Advocaat'ın görev vermesi durumunda Fenerbahçe formasıyla ilk lig maçına çıkacak.

Ayrıca, kiralıktan dönen Salih Uçan, Emmanuel Emenike ve Miroslav Stoch, sarı-lacivertli formayla farklı bir heyecan yaşayacak.

FENERBAHÇE'NİN EN ZOR DEPLASMANI

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonuna en çok zorlandığı deplasmanda başlayacak.

Sarı-lacivertliler, ilk haftadaki rakibi Medipol Başakşehir'i deplasmanda yenmekte oldukça sıkıntı yaşıyor.

Fenerbahçe, rakibiyle deplasmanda yaptığı 8 lig maçından sadece birini kazanabildi. Deplasmandaki 6 müsabakayı yitiren sarı-lacivertliler, birinde ise berabere kaldı.

Altısı Atatürk Olimpiyat Stadı, ikisi Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki söz konusu maçlarda 7 gol atabilen Fenerbahçe, kalesinde 15 gole engel olamadı.

ŞAMPİYONLUKLARIN KAYBEDİLDİĞİ STAD

Fenerbahçe, 2014-2015 sezonunun 33. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki maçta rakibiyle 2-2 berabere kalınca, Galatasaray, bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti.

Sarı-lacivertliler, geçen sezonun 32. haftasında aynı statta rakibine bu kez 2-1 yenilince, Beşiktaş şampiyonluk yarışında çok büyük avantaj yakaladı ve lig sonunda mutlu sona ulaştı.

BAŞAKŞEHİR İLE FENERBAHÇE 17. KEZ

Fenerbahçe ile eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir, Süper Lig'de 17. kez karşılaşacak.

İki takım arasında geride kalan 16 maçta Fenerbahçe 8, Medipol Başakşehir 6 galibiyet aldı, 2 maç da berabere sonuçlandı.

Sarı-lacivertlilerin 23 golüne, turuncu-lacivertliler 20 golle yanıt verdi.

Geçen sezonun ilk yarısında Kadıköy'de yapılan maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı. İkinci yarıda Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki müsabakayı 2-1 kazanan Medipol Başakşehir, rakibine şampiyonluk yarışında havlu attırdı.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Başakşehir - Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement