Başarı Koleji Aile Birliği'nden Hatipler İlkokuluna Projeksiyon - Son Dakika
Yerel

Başarı Koleji Aile Birliği'nden Hatipler İlkokuluna Projeksiyon

Başarı Koleji Aile Birliği\'nden Hatipler İlkokuluna Projeksiyon

Antalya’nın Manavgat ilçesinde eğitim veren Başarı Koleji Aile Birliği kardeş okul Hatipler İlkokuluna projeksiyon cihazı hediye etti.

14.11.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde eğitim veren Başarı Koleji Aile Birliği kardeş okul Hatipler İlkokuluna projeksiyon cihazı hediye etti.

2014-2015 Eğitim Öğretim döneminde seçilen Başarı Koleji Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu kardeş okul Hatipler İlkokuluna Projeksiyon Cihazı hediye etti. Başarı Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Arif Kaplan, Başkan yardımcısı Pınar Şehirli ve Yönetim kurulu üyesi Mustafa Karacan, Hatipler İlkokulu Müdürü Durmuş Demirel'i okulda ziyaret ederek Projeksiyon Cihazını teslim ettiler.

Ziyaretten ve hediyeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Durmuş Demirel, "Okulumuz Manavgat merkeze çok yakın hatta iç içe olmasına rağmen maalesef çok yetersiz kalıyor. Okulumuzda anasınıfı dahil 80 öğrenci eğitim görüyor. Anasınıflarımız muhtarlık binası altında bulunan salonda eğitim görmekte. Okulumuzun yetersiz kalması nedeniyle 100'ün üzerinde çocuğumuz Orta okul bölümümüzün taşımalı gittiği Ilıca'ya ya da Manavgat'ta değişik okullara gitmektedir" dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Arif Kaplan ise "göreve Hatipler İlkokulumuzun önemli eksiklerinden bir tanesini gidererek başlattık. Projeksiyon cihazını temin eden başkan yardımcımız Pınar Şehirli hanıma teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu cihaz öğretmenlerimizin işlerini kolaylaştıracak öğrencilerimizin bilgi edinmelerinde önemli bir rol oynayacaktır. Okulumuza hayırlı olsun."

2013-2014 Eğitim öğretim yılında Soma'ya yardım kermesi başta olmak üzere bir çok etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Kaplan, "Gerek Manavgat'tan gerekse Manavgat dışından gelen bir dizi talepler doğrultusunda okulumuz bünyesinde kampanyalar düzenleyerek okullarımızın taleplerini karşılamaya çalışacağız. Bu ve benzeri sorumluluk projeleri ile çocuklarımızın yardımlaşma bilincinin gelişmesini hedefliyoruz" diye konuştu. (AK-SÇ-Y) - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarı Koleji Aile Birliği'nden Hatipler İlkokuluna Projeksiyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement