Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki okullarda eğitim gören ve okul sporları federasyonu 2014-2015 faaliyet programı kapsamında karate dalında Bilecik şampiyonu olan sporcular İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından kabul edildi.

22.01.2015 13:05

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki okullarda eğitim gören ve okul sporları federasyonu 2014-2015 faaliyet programı kapsamında karate dalında Bilecik şampiyonu olan sporcular İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından kabul edildi. Ziyarette Karate Do Gençler ve Yıldızlar Bilecik şampiyonu olan öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından ödüllendirildi.

Ziyarette şampiyon öğrencilerle birlikte okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörleri de hazır bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Gümüş, başarılı öğrencileri, öğretmenlerini ve antrenörlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman yanlarında olduklarını kaydetti. Okul sporları federasyonu 2014-2015 faaliyet programı kapsamında karate dalında Bilecik şampiyonu olan 7 öğrenciden 6 tanesinin Bozüyük'teki okullardan olmasının kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik etti.

Şampiyon öğrenciler Genç Bayanlar kategorisinde Aybüke Levent (İMKB Anadolu Lisesi), Genç Baylar kategorisinde Mustafa Ata Afyon (Fen Lisesi), Genç Baylar Kata kategorisinde İbrahim Mete Afyon (Kumral Abdal Anadolu Lisesi), Minik Yıldız Kata kategorisinde Çidem Levent (Atatürk İlk/Orta Okulu), Yıldız Kumite kategorisinde Saltuk Levent (Atatürk İlk/Orta Okulu), Yıldız Kızlar kategorisinde Aygül Çelik (Çitosan Orta Okulu), şubat ayındaki bölge seçmelerinde Bilecik'i temsil edecekler. Antrenör Azime Afyon şubat ayında yapılacak bölge seçmelerinde Bilecik'i en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement