Başarılı Sporcular Kaymakam Atmaca'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başarılı Sporcular Kaymakam Atmaca'yı Ziyaret Etti

Başarılı Sporcular Kaymakam Atmaca\'yı Ziyaret Etti

İzmir'de yapılan Seyithan Akbalık Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye 3.'sü olan Fatsaspor Kulübü sporcusu Edanur İster, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca'yı makamında ziyaret etti.

11.08.2014 16:16  Güncelleme: 17:57

İster'e, Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek ve 2013 yılında 81 İlde 81 Yıldız yarışmasında 1. olan Songül Ayduvan ile Tekvando Anadolu Yıldızları Grup 1.'si Ceyda Güneş eşlik etti.

Kaymakam Atmaca, başarılı sporcuların ellerini sıkarak tebrik etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öğrencilerin Ordu'yu ve Fatsa'yı Türkiye'ye tanıtmasının yanı sıra yapmış oldukları derecenin ayrı bir gurur kaynağı olduğunu söyleyen Atmaca, "Bu sporcularımız hem ilçemizi hem ilimizi Türkiye'de temsil etmişlerdir. Öğrencilerimiz dereceye girmemiş olsaydı fazla üzülmezdik ama derece yapmaları bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Ben bu öğrencilerimizi yetiştiren anne ve babalarının yanı sıra hocalarını tebrik ediyorum. Bu öğrencilerimizi inşallah önümüzdeki yıllarda daha iyi yerlerde göreceğiz. Bu başarı çalışmayla olur ve ortada başarı varsa öğrencilerimiz çalışmışlar ve ter dökmüşler demektir. Ben basınımızı ayrıca tebrik etmek istiyorum. Basınımız her konuya olduğu gibi spor konusuna ayrı biz özen göstermiştir. Basınımızın desteklerini arkamızda görmemiz öğrencilerimizin ileri ki başarıları için daha çok heyecanlandırıyor" diye konuştu.

Bekyürek ise öğrencilerin gelecek vaat eden sporcular olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Fatsa'dan turnuvaya 3 kız, 2 erkek olmak üzere 5 sporcu katıldı. Bizim hedefimiz turnuvalarda Türkiye'de derece yapmaktı ve biz hedefimize ulaştık. Eda kızımız Fatsa'da derece yapan ilk sporcumuz. Bu zamana kadar hiçbir sporcu Fatsalı olup da Türkiye'de derece yapmadı. Turnuvaya çok güçlü takımlar katılıyor. Bu takımlar arasından sıyrılıp derece elde etmek harbiden çok büyük bir başarı. Ceyda Güneş kızımız Anadolu Yıldızları grubunda ve okullar arası gruplarda birinci oldu. Kızımız 8. sınıfa gidiyor ve ben ilerleyen yıllarda kızımızın iyi bir derece yapacağına inanıyorum. Öğrencilerimizi gerek ahlaki gerekse de fizik yönünden geleceğe hazırlıyoruz. Öğrencilerimiz spora küçük yaşta başladılar mesela Ceyda 2, Eda 5, Songül 7. sınıfta bu spora başladı."

Beşinci sınıfta başladığı tekvando sporunu çok sevdiğini ve yıllar bu sporla ilgilendiğini söyleyen Türkiye 3"sü Edanur İster, ziyaret sonrası AA muhabirine şu açıklamada bulundu:

"Bugün bu noktaya gelmek için çok uğraştım. Sabah akşam antrenman yaparak kendimi geliştirdim. Karne tatillerimizde bile biz hocamızla birlikte salonda antrenmanlar yaptık. Ben bu çalışmamın karşılığını 7 yıl sonra aldım. Hocalarımızın sayesinde başarı çıtamızı sürekli olarak yükselttik. Biz eğer bu başarıları elde etmişsek bunda hocalarımızın emeği çok büyüktür. Şu anda çok mutluyum ve bizlere emek veren ve desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başarılı Sporcular Kaymakam Atmaca'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement