Başarılı Taekwondo'cular Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Başarılı Taekwondo'cular Ödüllendirildi

Başarılı Taekwondo\'cular Ödüllendirildi

Dünya ve Avrupa’da ki Taekwondo yarışmalarında çeşitli dereceler elde ederek başarıyla temsil eden, Edirne Belediyesi Spor Kulübü sporcuları da olan öğrenciler, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından altınla ödüllendirildi.

14.12.2015 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya ve Avrupa'da ki Taekwondo yarışmalarında çeşitli dereceler elde ederek başarıyla temsil eden, Edirne Belediyesi Spor Kulübü sporcuları da olan öğrenciler, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından altınla ödüllendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arda Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kemal Soytürk, Edirne Belediye Spor Kulübü Taekwondo Branş Sorumlusu Metin Eşme, 2014 yılında Slovenya'nın Maribor şehrinde yapılan Balkan Taekwondo Şampiyonasında şampiyon olan Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Emir Yumurtacı, 2015 yılında Avrupa Taekwondo Şampiyonasında şampiyonluk elde eden Mehmet Ruşen Erkut Ortaokulu öğrencisi Busenur Dallı, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencisi Gamzenur Karayünlü, Avrupa ikincisi olan Özel Doğa Koleji öğrencisi İlayda Nur Tosun ve 2015 yılında Kore'nin Muju şehrinde yapılan Yıldızlar Dünya Taekwondo Şampiyonasında Dünya 3.'sü olan Edirne Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi öğrencisi Derya Eşme, okul yöneticileri ve veliler katıldı.

Edirne Belediye Spor Kulübü Taekwondo Branş Sorumlusu Metin Eşme, öğrencilerin yarışmalarda ki mücadeleleri konusunda bilgiler vererek, maddi ve manevi her türlü desteği sağlayan İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan'a teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, "Taekwondo savunma sporu bütün spor dalları gibi çok fazla kazanımlar elde edebileceğiniz bir spor dalıdır. Kendinize öz güveninizin olması, öz saygınızın gelişmesi, öfkenin kontrol edilmesi, liderliğin ortaya çıkması gibi birçok özelliği kendi bünyesinde barındıran bir spor dalı. Bu spor dalında sizlerin bu işi çok ciddiye alarak burada en iyi şekilde kendi kulübünüzü, ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etmeniz gerçekten takdire şayan bir durum. Ben Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim" sözünü çok önemsiyorum. Bu spor dalıyla kendinizi geliştirirken, ülkemizi en iyi şekilde temsil ederken, aynı zamanda ahlaklı, aynı zamanda sporun hakkını veren, aynı zamanda bizim için önemli olan akademik başarıyı da ihmal etmemeniz. Derslerinizi okul başarının da en üst düzeyde olması bizleri hakikaten mutlu etti. Gelecekte sizlerden Dünya Şampiyonluğu, Olimpiyat Şampiyonluğu bekliyoruz. Öğrencilerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Tören, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan'ın öğrencilere ödüllerini vermesiyle sona erdi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Taekwondo'cular Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement