Başarılı Taekwondoculara Madalya - Son Dakika
Yerel

Başarılı Taekwondoculara Madalya

Başarılı Taekwondoculara Madalya

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nca, Mehmet Terzi Spor Salonu’nda yapılan ve Eskişehir-Odunpazarı Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen İllerarası Gençler ve Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular için madalya töreni düzenlendi.

27.04.2016 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Taekwondo Federasyonu'nca, Mehmet Terzi Spor Salonu'nda yapılan ve Eskişehir- Odunpazarı Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşen İllerarası Gençler ve Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular için madalya töreni düzenlendi.

23 - 24 Nisan tarihlerinde gerçekleşen İllerarası Gençler ve Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'na Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'un yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Türkiye Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Alaaddin Çoban ve Eskişehir Taekwondo İl Temsilcisi Metin Atıcı katıldı. 15 ilden gelen, 37 kulüp adına mücadele eden 402 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada konuşma yapan Başkan Kurt, "Odunpazarı Belediyesi bir taekwondo şenliği halinde düzenlediği bu etkinlikte spor yapmayı önemseyen bir belediye olduğunu göstermeye gayret ediyor. Sizler amatör sporun her türlü zorluğunu, sıkıntısını çeken insanlar olarak daha iyi şartlarda spor yapmaya hak kazanan kişilersiniz" dedi.

SOSYAL DEVLET, İNSANINA SPOR YAPTIRAN DEVLETTİR

Sosyal devletin insanına spor yaptıran ve sporcusuna sahip çıkan devlet olduğunun altını çizen Başkan Kurt; "Biz Eskişehir belediyeleri olarak bu konuda sizlere yardımcı olmak istiyoruz. Bugün Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen konuklarımız yarın memleketlerine döndükleri zaman Eskişehir'le ilgili iki tane olumlu izlenim anlatsa Eskişehirlilerin karıdır, avantajıdır. Bizim de beklentimiz budur. Bugün yarışan bütün sporcu kardeşlerimi kucaklıyor, onlara spor hayatlarında başarılar diliyorum. Atatürk'ün de belirttiği gibi zeki, çevik ve ahlaklı sporculara ihtiyacımız var, Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde barış ve kardeşlik dolu günler diliyor, hepinize saygılar sunuyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Taekwondoculara Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement