Başbakan'a Hemşehrilerinden Mektup - Son Dakika
Politika

Başbakan'a Hemşehrilerinden Mektup

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Kurban Bayramında Konya programı iptal edilince, hemşehrileri, bayramda görüşemeseler de Başbakan Davutoğlu’nun yanında olduklarını anlatan duygusal bir mektup kaleme aldı.

03.10.2014 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Kurban Bayramında Konya programı iptal edilince, hemşehrileri, bayramda görüşemeseler de Başbakan Davutoğlu'nun yanında olduklarını anlatan duygusal bir mektup kaleme aldı.

Konya Taşkentli Ömer Faruk Lekesiz ve Gülay Özlen, tüm hemşehrilerinin Başbakan Davutoğlu'nun yanında olduklarını yazdıkları duygu yüklü bir mektupla ifade ettiler. Mektupta şu satırlara yer verildi: "Sayın Başbakanım, dualı bir memleketin, çilelerle yoğrulmuş toprakların, her taşında sabrın ve çetin koşulların izi olan Taşkent'in, yaşamış ve yaşatmış olduğu imtihanların bir hediyesi olarak görüyoruz sizi. Küçük bir memleketten büyük yüreklerimizle uğurladık sizi. Buradaki Sultansuyu'ndan daha sert meselelerle boğuştuğunuzu, Kıble Kayası'ndan daha büyük sorunlarla çarpıştığınızı biliyoruz. Cibi Köprüsü kadar eski bir siyasi anlayışı, ilmi birikiminizle, vakar duruşunuzla ve mazlumların gözyaşları kadar yumuşak yüreğinizle yeneceğinizden asla şüphemiz yok. Bu mübarek Kurban Bayramı günü, Emirler Pınarından alınan her abdest, Şıh Camii'nde secdeye değen her alın sizin için dua etmekte. Yolunuz uzun ve bir o kadar da çetin. Atacağınız her adımda, alacağınız her kararda Allah'ın yardımı üzerinize olsun. Selam ve Dua ile…" - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan'a Hemşehrilerinden Mektup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement